Έλενα Ασημακοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Η Έλενα Ασημακοπούλου κάθισε στον καναπέ του «Πρωινού μας» και μίλησε στη Φαίη για το νέο επαγγελματικό βήμα της, αφού θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη» ενώ αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη 12χρονη Μαρία – Ροζάρια.

«Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν μόνη. Το ότι ανακοίνωσα τον χωρισμό μου εκείνη την περίοδο, δεν σημαίνει

ότι είχε συμβεί τότε. Νομίζω ότι πλέον αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα με την έννοια ότι δεν έχω τις υποχρεώσεις που είχα ως παντρεμένη», εξομολογήθηκε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Παρά τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά της ενώ τόνισε πως οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο μετά από έναν χωρισμό. «Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετα που μπορώ να επανέλθω επαγγελματικά, κάνω πράγματα τα οποία σκεφτόμουν για καιρό πριν και έλεγα “άστο τώρα, θα βάλω άλλες προτεραιότητες γιατί πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα”, οπότε πήγαινα και λίγο πιο πίσω εγώ στα θέλω μου».

Αναφερόμενη στο πώς νιώθει τώρα, αρκετό καιρό μετά το τέλος του γάμου της, η Έλενα Ασημακοπούλου δήλωσε: «Τώρα είμαι πολύ καλά. Είμαι λίγο μαζεμένη. Νομίζω ότι οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν μετά από μια τέτοια κατάσταση. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστώ λόγω του παιδιού. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου βρίσκονται στο πλευρό μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Γρηγόρης Πετράκος: Η γνωριμία με τη Θεοφανία Παπαθωμά και η σχέση του με τον Πασχάλη Τσαρούχα

 Ματίνα Παγώνη-Πρωινό μας: Περιγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της κλοπής -«Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι»

 Νικολέττα Ράλλη: «Δεν μετάνιωσα για την εκπομπή που παρουσίασα πέρυσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα