Σοφιάννα Αβραμάκη για Άρη Σοϊλέδη: «Δε μιλάμε, με ξένισε η στάση του μετά το Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε σήμερα το πρωί (16/9) η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στα όσα είχαν ακουστεί για εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως σήμερα δεν μιλάνε και πως την ξένισε η στάση του.

«Το Survivor μου άφησε μια γλυκιά σχέση. Πήγα εκεί συνειδητοποιημένη.

Ίσως να άλλαζα κάποια πράγματα. Εκεί φτιάχνεις έναν διαφορετικό μικρόκοσμο και νομίζεις ότι αυτός είναι και μόνο. Οι δικοί μου άνθρωποι στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ με όσα ακουγόντουσαν για μένα. Έγιναν πυρ και μανία.

Ο Εμμανουήλ δεν ήταν ο μόνος που συζητούσε για μένα, το έλεγαν και άλλοι στις προσωπικές τους συνεντεύξεις και όταν τους πιάναμε με τον Άρη, δε μας παραδέχτηκε ποτέ τίποτα, Ξεπεράστηκαν τα όρια. Πολλούς τους ρωτούσαν, δεν είναι ότι μόνοι τους πήγαιναν και τα έλεγαν όλα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «κάποια πράγματα γίνονται και για την τηλεθέαση. Με τον Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor δε συνεχίζεται η φιλία μας. Από τη δική μου πλευρά σαφώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι και μια μέρα πριν τον τελικό έδειχνα ότι τον υποστηρίζω. Από τη στιγμή που δε δέχτηκα και κάποια προσέγγιση από την άλλη πλευρά, δε θα κάνω κάτι άλλο. Εντάξει, δεν το πήρα και κατάκαρδα αλλά σίγουρα με ξένισε».

Διαβάστε ακόμα:

Σελίμ Σελτζούκ: Έγινε ξανά μπαμπάς -Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Στο Εφετείο η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα -Ξεκινά η δίκη

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε άριστη σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα