Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: Ακύρωσαν ξανά την πρεμιέρα τους – Τι συμβαίνει;

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσαν πριν από λίγες εβδομάδες ότι επρόκειτο αυτή τη σεζόν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στον κόσμο που θα βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο για να τους απολαύσει.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τα προβλήματα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες άρχισαν πριν ξεκινήσει η συνεργασία τους. Όπως μετέφερε στο «Πρωινό μας» ο Χρήστος Λυσσέας, η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά αναβλήθηκε για δεύτερη φορά χθες (15/9), με τους ανθρώπους που είχαν κλείσει τα τραπέζια τους να ενημερώνονται για αυτή

την εξέλιξη λίγες ώρες πριν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κέντρο Αθηνών (@kentroathinon)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, τα προβλήματα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες άρχισαν, όταν δημοσιεύτηκε η αφίσα του σχήματος, με τον Διονύση Σχοινά να αντιδρά επειδή το όνομά του ήταν γραμμένο με μικρότερα γράμματα και πιο χαμηλά από αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη. Ακολούθησε κι άλλη ένταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα να ακυρωθεί.

Μέχρι στιγμής, το νυχτερινό κέντρο δεν έχει ανακοινώσει αν και πότε θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς πρόκειται να συναντηθούν και να συζητήσουν προκειμένου να δουν, αν θα καταφέρουν να συνεργαστούν αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

 Σελίμ Σελτζούκ: Έγινε ξανά μπαμπάς -Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο

 Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν θα έλεγα ότι έχουμε άριστη σχέση»

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! Γέννησε η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα