Ματίνα Παγώνη-Πρωινό μας: Περιγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της κλοπής -«Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι»

Θύμα κλοπής έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 η Ματίνα Παγώνη. Συγκεκριμένα, άγνωστοι τής έκλεψαν το πορτοφόλι την ώρα που εκείνη περπατούσε σε δρόμο του Χαλανδρίου.

«Περπατούσα στο δρόμο και μου πήραν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα. Πώς και γιατί, δεν κατάλαβα ειλικρινά. Είχα μέσα τα πάντα, χρήματα, κάρτες, δίπλωμα. Έκανα ακυρώσεις και θα πάω στο αστυνομικό τμήμα», δήλωσε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μετά το περιστατικό στο protothema.gr.

Σήμερα 16/9

η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πρωινό μας» και στην Κατερίνα Νινιού και περιέγραψε καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

«Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου επειδή δεν κατάλαβα ότι είχα χάσει το πορτοφόλι μου. Δεν ξέρω αν μου το έκλεψαν, δεν ξέρω τι έγινε. Αλλά όλοι μου είπαν ότι ούτε εκείνοι το κατάλαβαν, όταν τους έκλεψαν το πορτοφόλι. Αυτό όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει και κάνω αυστηρή κριτική στον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. Βγήκα από το σούπερ μάρκετ και ήταν το πορτοφόλι μου στην τσάντα μου, δεν ξέρω τι έγινε. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Είχα πολλά χρήματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι τρέχω για ταυτότητες, δίπλωμα κλπ», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για το περιστατικό στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφιάννα Αβραμάκη για Άρη Σοϊλέδη: «Δε μιλάμε, με ξένισε η στάση του μετά το Survivor»

J2US: Τραγουδίστρια ζήτησε να αλλάξει παρτενέρ γιατί δεν της άρεσε η φωνή του

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Στο Εφετείο η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα -Ξεκινά η δίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα