Έγκυος γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Οι φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα το Instagram, καθώς γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος! Ο λόγος για τη Βιολέτα Ίκαρη.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και έχει σημειώσει μια σημαντική πορεία στον χώρο του τραγουδιού, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όπως αποκάλυψε στην τελευταία ανάρτησή της

στο Instagram.

Φορώντας ένα μακρύ φόρεμα σε φαρδιά γραμμή, η Βιολέτα Ίκαρη κρατάει τρυφερά την κοιλιά της και μοιράζεται γεμάτη ευτυχία τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ίδια ποζάρει στον φακό γεμάτη καμάρι και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Ikari (@violetaikariofficial)

«Καλό μήνα με όμορφα νέα για όλους! Τα δικά μου δε σας τα είπα αλλά χωριό που φαίνεται…», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της και άρχισε να δέχεται τις ευχές των followers της.

Η αλήθεια είναι πως η Βιολέτα Ίκαρη έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεπώς αυτή η ανάρτηση – ανακοίνωση ήταν μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

 Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα προσωπικά ζητήματα»

 Μαρία Μπέη: Στην Παναγία της Τήνου μετά το χειρουργείο

Keywords
Τυχαία Θέματα