Ιωάννα Τούνη: Ψώνισε από πολυτελείς οίκους μόδας στο Μόντε Κάρλο – «Έχουμε δώσει μια μικρή περιουσία αλλά…»

Η Ιωάννα Τούνη και ο «Νουνίτο», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί τον γιο της, έκαναν ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την κολλητή φίλη της μαμάς και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Στέλλα Πάσσαρη, και συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τη Νότια Γαλλία.

Κάποιοι από τους σταθμούς της εκδρομής τους ήταν το Μόντε Κάρλο, το Σαν Τροπέ και η Νίκαια, όπως αποκάλυψαν μέσα από αναρτήσεις στα social

media. Οι δύο γυναίκες, έχοντας τον καλύτερο συνοδό, εξερεύνησαν τα μέρη που επισκέφτηκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν shopping therapy.

Η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσαρη επισκέφτηκαν γνωστούς οίκους μόδας στο Μόντε Κάρλο και αγόρασαν τσάντες, ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ για πολλές γυναίκες αυτού του πλανήτη. Η Ιωάννα Τούνη επένδυσε σε διάφορα κομμάτια, τα οποία έδειξε σε ένα βίντεο haul στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως πρώτη φορά στη ζωή της ψωνίζει τόσο ακριβά πράγματα και εξήγησε για ποιον λόγο αγόρασε το κάθετί. Όπως θα δείτε, η Ιωάννα Τούνη επισκέφτηκε τον οίκο Saint Laurent, Prada και Louis Vuitton.

@j.touni Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω τόσα ακριβά ψώνια γιααα πες! Τι σου άρεσε περισσόρερο; #fy #fyp #montecarlo #haul #viral #shopping #luisvuitton #prada #saintlaurent ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

«Έχουμε δώσει μια μικρή περιουσία αλλά χτίζουμε προίκα.Πρώτη φορά στην ζωή μου κάνω τόσα ακριβά ψώνια. Για πες! Τι σου άρεσε περισσότερο», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

 Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα προσωπικά ζητήματα»

 Μαρία Μπέη: Στην Παναγία της Τήνου μετά το χειρουργείο

Keywords
Τυχαία Θέματα