Δούκισσα Νομικού: Επισκέφτηκε το νησί της γιαγιάς της με την οικογένειά της

Μία εβδομάδα μετά τον γάμο του αδερφού της, Νικήτα Νομικού, με την Άννα Πρέλεβιτς, η Δούκισσα Νομικού ετοίμασε βαλίτσες και υποδέχτηκε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού από ένα νησί, που έχει μεγάλη σημασία για εκείνη. Ο λόγος για το νησί όπου κατάγεται η γιαγιά

της, τη Σύμη.

Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στο νησί των Δωδεκανήσων μαζί με την οικογένειά της και όλοι μαζί έζησαν ξέγνοιαστες στιγμές, εξερευνώντας τα γραφικά σοκάκια, χαζεύοντας τα πολύχρωμα σπίτια και φυσικά απολαμβάνοντας τις βουτιές στη θάλασσα.

Όπως αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού σε μία από τις αναρτήσεις της, αυτή ήταν η πρώτη βουτιά που έκανε για το καλοκαίρι του 2023 και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, μιας και βρισκόταν σε ένα μέρος που του έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις ημέρες που πέρασαν στο νησί των Δωδεκανήσων, στις οποίες τα βλέμματα μαγνήτισε η κόρη της, Αναστασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

«Στην αρχόντισσα των Δωδεκανήσων, στο νησί της γιαγιάς μου Δούκισσας, στην εντυπωσιακή Σύμη», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η παρουσιάστρια έκανε και το πρώτο μπάνιο της στα κρυστάλλινα νερά του, γεγονός που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

«Πρώτη βουτιά για φέτος! Καλό καλοκαίρι παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Ο Βασάλος και η Σταυρούλα ρωτήθηκαν για τους sinlges! Η αντίδρασή τους

 Ιωάννα Μαλέσκου: Έναν μήνα με την κόρη της – «Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα»

 Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα