H Chiara Ferragni μας δείχνει 3 τρόπους για να φορέσουμε τα cut-outs συνολάκια μας

Είτε πρόκειται για ανοίγματα στο πλάι είτε για ανοιχτή πλάτη, τα φορέματα και οι μπλούζες με cut-outs είναι μια από τις αγαπημένες τάσεις της σεζόν.

Η πιο πρόσφατη κολεξιόν του οίκου Gucci Resort 2023 επιβεβαίωσε, ωστόσο, ότι τα cut-outs θα παραμείνουν για μερικές ακόμη σεζόν – και συγκεκριμένα, εκείνα που αποκαλύπτουν ανοίγματα σε διάφορα σημεία της κοιλιάς.

Ορισμένα κοψίματα πέφτουν ακόμη πιο χαμηλά από τον αφαλό και αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε ένα six-pack για να φορέσετε αυτά τα cut-outs, σκεφτείτε το ξανά. Αυτά τα μπλουζάκια

είναι για όλους και για όλες—συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών που περιμένουν παιδάκι (βλέπε Rihanna).

H Chiara Ferragni έχει γεμίσει το feed της στο instagram με συνολάκια με εντυπωσιακά cut-outs και παρακάτω θα δεις μερικά που θα σε εμπνεύσουν.

Πόνταρε σε ένα φόρεμα με πλαινά cut-outs

H Chiara επιλέγει ένα λευκό φόρεμα με πλαινά ανοίγματα και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια ολοκληρώνει το σύνολο με ψάθινη τσάντα και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για ένα εντυπωσιακό και σέξι καλοκαιρινό look.

Επένδυσε σε μια σέξι φούστα με κοψίματα

Σίγουρα αυτή η φούστα δεν μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση αλλά θα τη χρειαστείς σίγουρα εκείνες τις μέρες που θα θέλεις να κάνεις μια super sexy εμφάνιση.

Ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή σου με ένα βραδινό φόρεμα με κοψίματα

Η Chiara Ferragni ποντάρει σε ένα μάξι θαλασσί φόρεμα με δύο πλαινά ανοίγματα και ολοκληρώνει το look της με μαύρα mules, sequin τσαντάκι και τα απαραίτητα κοσμήματα.

Ποιο από τα παραπάνω 3 looks σου αρέσει περισσότερο; Φέτος αγαπάμε ακόμα περισσότερο το σώμα μας και δε μας πειράζει να το εκθέτουμε ακόμα πιο πολύ. Ξέχνα τις ανασφάλειες που έχεις και δοκίμασε να αναβαθμίσεις το στιλ σου με τα πιο ωραία φορέματα.

Διαβάστε περισσότερα:

Gatsby Nights: Πώς η ταινία του Leonardo DiCaprio έρχεται στο προσκήνιο της μόδας

To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

ΑΥΤΗ η απόχρωση του μπλε έχει γίνει ανάρπαστη αυτό το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα