Ιωάννα Μαλέσκου: Έναν μήνα με την κόρη της – «Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα»

Σαν σήμερα πριν από έναν μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την παρουσιάστρια να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι! Το ζευγάρι περίμενε πως και πως να γνωρίσει το μωρό του και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Τις τελευταίες 30 ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφοσιωθεί 100% στην ανατροφή της κόρης της, που την έχει απόλυτη ανάγκη και συνεπώς οι αναρτήσεις της στα social media είναι επιλεκτικές. Η παρουσιάστρια ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα και έχει θέσει

σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση της κόρης της, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με τη νεογέννητη κόρη της. Μαμά και κόρη χάρηκαν τον ήλιο στον κήπο τους, με την παρουσιάστρια να ποζάρει στον φακό έχοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«1 μήνας μαζί. Κι εγώ νιώθω ότι υπήρχες πάντα στη ζωή μας. Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα. Ακόμη και ο χρόνος. Σ’ αγαπώ», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η παρουσιάστρια είχε μοιραστεί τις σκέψεις της με τους followers της, μιας και από φέτος και η ίδια θα γιορτάζει αυτή τη σημαντική ημέρα: «”Πατουσάκια… δια χειρός”. Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα.

Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι ”γιορτή”, με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Σάκης Κατσούλης καταδικάζει Νίκο Μπάρτζη – «Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

 Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα φτάσει 45 κιλά, “κλείδωνε” ο λαιμός μου και είχα θέμα με την κατάποση»

 Εύα Καϊλή: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα, ήμουν σε σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα