Μελίνα Νικολαΐδη: Φόρεσε φόρεμα της Δέσποινας Βανδή 20 χρόνια μετά – Η εμφάνιση της τραγουδίστριας το 2003

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι πλέον 19 ετών και απολαμβάνει την ενήλικη ζωή της. Η ίδια σπουδάζει μιούζικαλ στην Αγγλία, ενώ περνά μεγάλα διαστήματα στην Αθήνα μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και τους φίλους της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει άψογη σχέση με την κόρη της, με τις δυο τους να είναι αχώριστες και τη μία να καμαρώνει και να στηρίζει την άλλη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Μελίνα Νικολαΐδη

έχει την καλύτερη φίλη στο πλευρό της και δε διστάζει να μοιραστεί μαζί της όσα την απασχολούν. Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες!

Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που η Μελίνα Νικολαΐδη ανοίγει την τεράστια ντουλάπα της μητέρας της και ανακαλύπτει μικρούς και μεγάλους θησαυρούς. Η 19χρονη έχει το ίδιο σωματότυπο με τη μαμά της, συνεπώς της ταιριάζουν όλα τα ρούχα της και έτσι σε επίσημες περιστάσεις δανείζεται τα κομμάτια που της αρέσουν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Μελίνα Νικολαΐδη ήταν καλεσμένη σε γάμο και δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει κάποια από τα εντυπωσιακά φορέματα της μητέρας της. Όπως αποκάλυψε μέσα από βίντεο στο Tik-Tik, επέλεξε ένα στράπλες ριγέ φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνισή της 20 χρόνια πριν. Δηλαδή έναν χρόνο πριν έρθει εκείνη στη ζωή.

@meliina____ Wedding fit check #fyp #foryou #wedding #grwm ♬ Area Codes x Did It On Em by L BEATS – DJ L BEATS

Και μπορεί οι περισσότεροι followers της Μελίνας Νικολαΐδη να είναι παιδιά στην ηλικία της, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που είναι μεγαλύτεροι και θυμόνταν την τραγουδίστρια να φοράει τη συγκεκριμένη δημιουργία.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Ο Βασάλος και η Σταυρούλα ρωτήθηκαν για τους sinlges! Η αντίδρασή τους

 Ιωάννα Μαλέσκου: Έναν μήνα με την κόρη της – «Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα»

 Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα