Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας στο «Survivor All Star» με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ψηφίσει ένα μέλος της ως υποψήφιο για αποχώρηση. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να αποχώρησε ακόμα ένας παίκτης, ο Τάκης Καραγκούνιας, όμως οι κόκκινοι ούτε αυτή τη φορά μπόρεσαν να επικρατήσουν των μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τη Μελίνα Μεταξά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να επισκεφτούν ένας – ένας την κάλπη και να ρίξουν την ψήφο τους.

Όπως και έγινε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο γυμναστής βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στον τάκο – μιας και ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μελίνα Μεταξά – όμως αντιμετώπισε με ψυχραιμία την υποψηφιότητά του και ανέφερε ότι κατανοεί τους λόγους που είναι σε αυτή τη θέση. Μάλιστα, σχολίασε πως ή αυτός ή Μελίνα Μεταξά θα ήταν υποψήφιοι.

«Tι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια γι’ ακόμα μια φορά. Δεύτερη συνεχόμενη φορά που είμαι υποψήφιος. Κανένα πρόβλημα. Σέβομαι την πλειοψηφία, σέβομαι την άποψη των συμπαικτών μου. Προχωράμε. Πλέον, μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου δε με φοβίζει τίποτα. Δεν με κλονίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι το τέλος με αυτή τη δύναμη και ενέργεια που πήρα από αυτή τη συνάντηση.

Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι. Ή εγώ ή η Μελίνα θα ήμασταν. Μπορεί τα παιδιά εδώ να βλέπουν την προοπτική, τη συμπάθεια, τη φιλία και αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Όπως κι εγώ δεν ψηφιζόμουν με τον Τάκη, δεν μπορώ να πω σε κανέναν να μην ψηφίσει εμένα και να ψηφίσει κάποιον άλλον», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Ο Βασάλος και η Σταυρούλα ρωτήθηκαν για τους sinlges! Η αντίδρασή τους

 Ιωάννα Μαλέσκου: Έναν μήνα με την κόρη της – «Όλα ξαφνικά απέκτησαν νόημα»

 Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα