Δημήτρης Σταρόβας: “Ως γκόμενα μου αρέσει ο Πασχάλης Τσαρούχας”

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή “Για την παρέα”. Ο κριτής του YFSF μπήκε στο πλατό της εκπομπής φορώντας το δελτίο εισόδου επισκεπτών του Open και στη συνέχεια εξήγησε με χιούμορ: «Έπαθα μια ήττα μπαίνοντας. Δεν πέτυχα μάλλον ακόμη. Είναι ένας κύριος έξω, μου λέει: «Που πάτε;», λέω: «Στην εκπομπή του κυρίου Μουτσινά». «Είστε από το συνεργείο;», λέω: «Όχι!». «Είστε συνεργάτης;», «Όχι!». «Τί είστε;», «Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή». «Ταυτότητα έχετε;», «Έχω», και το κρατάω, νόμιζα ότι μπήκα στη NASA»!

Κατά τη διάρκεια

της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, σχολίασε τους παίκτες του Your Face Sounds Familiar, λέγοντας μια απίθανη ατάκα για τον Πασχάλη Τσαρούχα: “Ως γκόμενα μου αρέσει ο Πασχάλης Τσαρούχας. Τελευταία τα γούστα μου…”!

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους υπόλοιπους, τόνισε: “Κοίταξε, τραγουδιστικά ο Ίαν έχει πολύ καλή φωνή, η Εύα η Τσάχρα, η Μελίνα. Και ο Αργύρης είναι πολύ καλός αλλά λέω για τους αμιγώς τραγουδιστές”, ενώ για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, είπε: “Με τη Μαρία είναι μια χαρά χωρίς τον Γρηγόρη, δεν ξέρεις; Εσύ δεν περνάς καλύτερα; Ο Γρηγόρης είναι ωραίος, είναι ιδιαίτερος αλλά είναι ωραίος”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα