Αν το όνειρο σας ήταν να γίνετε cheerleaders τότε υπάρχει ένα beauty προϊόν που θα λατρέψετε

Στην εφηβεία όλες σας ζηλεύατε τις Αμερικανίδες συνομήλικες που ήταν cheerleaders. Μέσα από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές τις ανακαλύψατε και τις χαζεύατε, είμαι σίγουρη. Εκτός από τα καλλίγραμμα κορμιά, τις επιδόσεις τους στο χορό και τα λιγάκι κιτς κοστούμια που φορούσαν είχαν επίσης στενές σχέσεις με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου.

Σχεδόν πάντα ήταν ξανθιές, οδηγούσαν από τα 16 τους το αυτοκίνητο του πατέρα τους ή και το δικό τους, ζούσαν σε ένα τεράστιο σπίτι και σε μια πόλη που είχε μόνο ήλιο. Επίσης ήταν κάθε

πρωί άψογα μακιγιαρισμένες και κάτω από τη στολή του σχολείου φορούσαν τη μίνι φούστα που πάντα θέλατε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) στις 1 Μάρ, 2019 στις 12:11 μμ PST

Στην εφηβεία σας όλες σας ζηλεύατε τις Αμερικανίδες συνομίληκες που ήταν cheerleaders. Μέσα από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές τις ανακαλύψατε και τις χαζεύατε είμαι σίγουρη. Εκτός από τα καλίγραμμα κορμιά, τις επιδόσεις τους στο χορό και τα λιγάκι κιτς κοστούμια που φορούσαν είχαν επίσης δεσμό με τον αρχηγό της ομάδας ποδοσφαίρου.

Σχεδόν πάντα ήταν ξανθιές, οδηγούσαν από τα 16 τους το αυτοκίνητο του πατέρα τους ή και το δικό τους, ζούσαν σε ένα τεράστιο σπίτι και σε μια πόλη που είχε μόνο ήλιο. Επίσης ήταν κάθε πρωί άψογα μακιγιαρισμένες και κάτω από τη στολή του σχολείου φορούσαν τη μίνι φούστα που πάντα θέλατε.

Ε, μια έφηβη δεν θέλει τίποτα άλλο. Στη χώρα μας cheerladers, τουλάχιστον με αυτή την έννοια, δεν υπήρχαν αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το απωθημένο έμεινε. Αυτός είναι και ο λίγος άλλωστε που, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, ντυθήκατε cheerleader τις Απόκριες.

Τώρα λοιπόν σας έχω ένα πολύ καλό νέο που μπορεί να καλύψει λιγάκι το απωθημένο σας. Υποθέτω πως έχετε μεγαλώσει λιγάκι για να φορέσετε την μίνι φούστα και να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα με τις συμμαθήτριες σας στον τελικό του ποδοσφαίρου αλλά μπορείτε να αποκτήσετε μια παλέτα που είναι εμπνευσμένη από τις “ηρωίδες” της εφηβείας σας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) στις 3 Μάρ, 2019 στις 3:26 μμ PST

Πρόκειται για την Benefit Cheekleader. Μια παλέτα που περιέχει 5 αποχρώσεις blush, highlighter και bronzer που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα τη λάμψη και τη δροσιά που πάντα επιθυμούσατε. Στη συσκευασία υπάρχει και το ειδικό πινελάκι ώστε να εφαρμόσετε τα προϊόντα σε πρόσωπο και ζυγωματικά.

Κυκλοφορούν δύο διαφορετικές Benefit Cheekleader παλέτες για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας ή εκείνη που σας αρέσει περισσότερο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) στις 1 Μάρ, 2019 στις 6:21 πμ PST

Είναι κατάλληλες τόσο για πρωϊνό όσο και για βραδυνό look αφού χαρίζουν τη λάμψη που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινής σεζόν.

Η Benefit απ’ ότι φαίνεται μας γνωρίζει πολύ καλά. Αφουγκράζεται τις ανάγκες μας, τις τωρινές αλλά και τις εφηβικές.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα beauty looks του Δημήτρη Γιαννέτου!

Δείτε τι κοινό έχει η Lupita Nyong’o με την Annie Lenox και τη Grace Jones

Keywords
Τυχαία Θέματα