Jennifer Lopez: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόταση γάμου που της έκανε ο Alex Rodriguez!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους διανύουν η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez, οι οποίοι αρραβωνιάστηκαν και το γνωστοποίησαν μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε από την τραγουδίστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το μονόπετρο της. Ο μάνατζερ της Jennifer Lopez

επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα μιλώντας στο αμερικάνικο People, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση έγινε στις Μπαχάμες, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Την ίδια ώρα όμως που ο αρραβώνας του ζευγαριού κάνει τον γύρο του διαδικτύου ανά τον πλανήτη, ο Jose Canseco ανέβασε μία σειρά από tweets, με τα οποία ισχυρίζεται ότι ο σύντροφος της λατίνας star, την απάτησε με την πρώην σύζυγό του, Jessica Canesco.

Παρόλα αυτά, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η Jennifer Lopez επέλεξε να απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, τις πρώτες φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Alex Rodriguez της έκανε την πρόταση γάμου!

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με το People, το δαχτυλίδι αρραβώνων υπολογίζεται γύρω στα 20 καράτια και να έχει κόστος 4,5 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη:

Η ενόχληση της Κάβουρα με τον Τσουρό: “Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι…”

Keywords
Τυχαία Θέματα