Για να πετύχετε το τέλειο φινίρισμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό primer

Αμέσως μετά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης απλώνετε το φον ντε τεν. Μέγα λάθος. Οι beauty experts εδώ και καιρό επιμένουν ότι επιβάλλεται πλέον να μπει στη ζωή σας το primer. Το προϊόν που βοηθά όλες τις φόρμουλες μακιγιάζ που ακολουθούν να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παράλληλα χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και παράλληλα διορθώνει τυχόν ατέλειες.

Η Smashbox περιλαμβάνει μια σειρά από primers, ένα από τα οποία είναι κατάλληλο για τις δικές

σας, ξεχωριστές ανάγκες. Πρόκειται για τη συλλογή Photo Finish Primer που πρέπει να γνωρίσετε άμεσα.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα από τη συλλογή Photo Finish Primerι:

Το αυθεντικό Photo Finish Smooth + Blur Primer: Είναι το πρώτο primer της Smashbox με βιταμίνες Α και Ε, εκχύλισμα καρπών σταφυλιού και πράσινο τσάι που καλύπτουν λεπτές γραμμές και πόρους αφήνοντας το δέρμα βελούδινο.

Photo Finish Minimize Pores Primer: Σας βοηθά να εξαφανίσετε τους πόρους, αποκτώντας βελούδινη επιδερμίδα. Είναι ένα primer χωρίς έλαια, το οποίο εξαφανίζει δραστικά και ορατά τα σημάδια, μειώνει την εμφάνιση των ατελειών και ελέγχει τη λιπαρότητα μέχρι και για οκτώ ώρες.

Photo Finish Even Skintone Primer: Εξαφανίστε τις δυσχρωμίες. Οι ροδακινί τόνοι αντισταθμίζουν τον αποχρωματισμό, ενώ το μεταξένιο, ελαφρύ μείγμα βιταμινών, lemongrass, σογιέλαιου και ορχιδέας, λειαίνει τους πόρους και τις λεπτές γραμμές.

Photo Finish Super Light Smooth + Blur Primer: Ένα oil-free primer είναι τέλειο για τους ευαίσθητους τύπους δέρματος με τάση για ακμή.

Photo Finish Primer Oil Nourish: Προετοιμάζει την επιδερμίδα σας ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των ξηρών, λεπτών γραμμών, εξασφαλίζοντας την τέλεια εφαρμογή του μακιγιάζ.

Photo Finish Primer Water Set & Refresh Spray : Ένα ψέκασμα αρκεί για να φρεσκάρετε και ανανεώσετε την επιδερμίδα σας.

Photo Finish Protect SPF 20 Primer: Τελειοποιεί και προστατεύει το δέρμα σας, από το στούντιο φωτογράφησης μέχρι έξω, στην καθημερινότητά σας! Το διάφανο αυτό primer σε μορφή τζελ, σας προστατεύει απέναντι στις βλαβερές υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτινοβολίες (UVA/UVB) με SPF 20

Διαβάστε ακόμη:

Lucy Hale: Άλλαξε δραματικά το look της και είναι μια κούκλα

Οι ενυδατικές κρέμες σώματος της Άνοιξης είναι ευωδιαστές και υπέροχες

Keywords
Τυχαία Θέματα