Δήμητρα Κατσαφάδου: «Παγώνει» τη μεταβίβαση του σπιτιού της στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, με τη μία καταγγελία να διαδέχεται την άλλη. Οι μαρτυρίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς πρώην φιλοξενούμενοι και γονείς παιδιών που βρέθηκαν σε κάποια από τις δομές φιλοξενίας συγκλονίζουν με τα λεγόμενά τους για τις συνθήκες διαβίωσης.

Πολλά είναι και τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz

που έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, μιας βοήθησαν έμπρακτα την «Κιβωτό του Κόσμου» και τα παιδιά της. Ανάμεσά τους και η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας κάνει φιλανθρωπικές δράσεις, βοηθώντας όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε ξεκινήσει τη διαδικασία για να μεταβιβάσει το σπίτι της στην «Κιβωτό του Κόσμου», ωστόσο, μετά τις καταγγελίες, η διαδικασία «παγώνει», όπως τόνισε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία», έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Νάντια Μπουλε: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη της

 Σάκης Αρσενίου: Δημόσια εμφάνιση με την εγκυμονούσα σύντροφό του

 Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το «Asia Express»

Keywords
Τυχαία Θέματα