Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το «Asia Express»

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποτελούν ένα από τα ζευγάρια που συμμετείχαν στο «Asia Express» και έζησαν τη μοναδική αλλά και δύσκολη εμπειρία να εξερευνήσουν την Ασία, κρατώντας έναν χάρτη στα χέρια τους.

Οι δυο τους ήταν ένα από τα πολύ δυνατά ζευγάρια και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική πεντάδα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Και μπορεί οι συνθήκες να ήταν κακές και οι δοκιμασίες ατέλειωτες, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια απόλαυσαν τη διαδρομή τους, ζώντας μοναδικές στιγμές.

Μετά την αποχώρησή τους από το «Asia Express», ο tattoo

artist έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του, έκανε τον απολογισμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans)

«Αυτό ήταν κύριοι, τελείωσε το @asiaexpress_gr για εμάς. Κάπως έτσι περνούσε και ο περισσότερος χρόνος μας, πάνω σε μια καρότσα με έναν χάρτη στα χέρια να βγάζουμε πορεία και να προσπαθούμε να ελέγξουμε στο κεφάλι μας αυτό που ζούμε, αν είναι αληθινό ή βλέπουμε κάποιο εφιάλτη.

Τελικά, 6 μήνες μετά, όλο αυτό μένει σαν την πιο όμορφη ανάμνηση που θα μας ακολουθεί για πάντα», έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Κιβωτός του Κόσμου: Αυτή είναι η μεζονέτα στη Ραφήνα, όπου μένει η πρεσβυτέρα

 Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη, και η μεγάλη ομοιότητά τους

 Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη για τον θάνατο του μπαμπά της: «Αισθάνομαι την απουσία του κάθε λεπτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα