Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα»

Η Ελπίδα άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που βίωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας της, την απώλεια του συζύγου της, που της στοίχισε πολύ, και το έμφραγμα που υπέστη η ίδια.

Αρχικά, η επιτυχημένη τραγουδίστρια δήλωσε για τις συνεργασίες που είχε στην πορεία της: «Μου την έχουν φέρει πισώπλατα στη δουλειά. Να έχω διαλέξει να παίξω ένα τραγούδι εγώ και να το παίζει κάποιος άλλος. Δεν το έπαιρνα και χαμπάρι. Δεν με ένοιαζε γιατί χαιρόμουν πάντα με αυτό που έκανα και δεν ζήλευα τους άλλους.

Οι γυναίκες με κυνηγούσαν, η παλιότερη φρουρά…».

Για τον θάνατο του συζύγου της, η Ελπίδα εξομολογήθηκε: «Ο σύζυγος μου ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, η σχέση μας κράτησε 45 ολόκληρα χρόνια και έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Η απώλεια του συζύγου μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη, έχω ηρεμήσει τώρα αν και άλλαξα σπίτι, τα παιδιά μου και κάποιοι φίλοι με βοήθησαν πολύ, μου στάθηκαν».

Τέλος, η Ελπίδα αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα. Συμπωματικά ερχόταν στο σπίτι η κοπέλα που με βοηθούσε, της είπα ότι δεν ένιωθα καλά, είχα πίεση, έτρεμα, είχα φρικτό πόνο στο στήθος, άλλα κι εκείνη δεν κατάλαβε. Τηλεφώνησα στο γιατρό, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν έμφραγμα κι έστειλε ασθενοφόρο, γλίτωσα στο πάρα πέντε, τα παιδιά μου έκλαιγαν, νόμισαν ότι έφυγα».

Διαβάστε ακόμα:

 Κιβωτός του Κόσμου – Καταγγελία από πρώην φιλοξενούμενο: «Με έβαζαν μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό από το πρωί μέχρι το βράδυ»

 Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανακοίνωσε την ίδρυση του Paliospirou Foundation από το σημείο που δέχτηκε την επίθεση

 Τατιάνα Στεφανίδου για «Κιβωτό του Κόσμου»: «Έχω αρχίσει να φρίττω με την υπόθεση»

Keywords
Τυχαία Θέματα