Κιβωτός του Κόσμου: Αυτή είναι η μεζονέτα στη Ραφήνα, όπου μένει η πρεσβυτέρα

Η Σταματία Γεωργαντή, πρεσβυτέρα, μιλάει για το σπίτι της και το ποιος κάνει τις δουλειές του στην συνέντευξη της στο Mega. Το «Live News» έψαξε και βρήκε αυτό το σπίτι, το oποίο στο καταστατικό της «Κιβωτού του Κόσμου» εμφανίζεται ως η κατοικία της.

Στο κουδούνι του σπιτιού υπάρχουν τρία ονόματα, στη μέση και αυτό της Σταματίας Γεωργαντή. Το οίκημα, μια πολυτελής μεζονέτα, όπου έξω υπάρχουν τρία ταχυδρομικά κουτιά και τέσσερα ρολόγια της ΔΕΗ, τρία των διαμερισμάτων και

μία παροχή για το κοινόχρηστο ρεύμα.

Γύρω γύρω από την μεζονέτα υπάρχουν καλαμιές που κόβουν την οπτική επαφή ενώ όλα τα διαμερίσματα, μπαλκόνια και γκαραζόπορτα είναι κλειστά χωρίς την παραμικρή ένδειξη ζωής, είτε από τον πατέρα Αντώνιο είτε από την πρεσβυτέρα είτε από τα παιδιά. Η μεζονέτα της Ραφήνας είναι όμως μόνο το ένα ακίνητο που προκαλεί αίσθηση.

Η μεζονέτα στην Βραυρώνα

Το άλλο ακίνητο που τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας είναι μία ακόμα μεζονέτα στην Βραυρώνα αυτή την φορά. Αυτό το ακίνητο, σύμφωνα με μαρτυρίες και έγγραφα, είχε πωληθεί στον πατέρα Αντώνιο και στην συνέχεια ξαναπωλήθηκε από το περιβάλλον των πρώτων ιδιοκτητών.

«Μας έκανε εντύπωση στην επαφή μας η πρεσβυτέρα. Είχε πολύ ροζιασμένα χέρια. Από την πολλή δουλειά. Ο πάτερ ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Η συναλλαγή μας ήταν άψογη. Πλήρωσε, έφυγε» δηλώνουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη, και η μεγάλη ομοιότητά τους

 Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη για τον θάνατο του μπαμπά της: «Αισθάνομαι την απουσία του κάθε λεπτό»

 Συγκλονίζει η Ελπίδα: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα»

Keywords
Τυχαία Θέματα