Σάκης Αρσενίου: Δημόσια εμφάνιση με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Μπορεί το 2022 ο Σάκης Αρσενίου να βρέθηκε για λίγο στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor και να έζησε μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, ωστόσο το 2023 θα είναι η χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη. Ο γνωστός τραγουδιστής βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή του εδώ και μερικούς μήνες, καθώς είναι ερωτευμένος και, μάλιστα, περιμένουν μωρό με τη σύντροφό του.

Ο Σάκης Αρσενίου θέλησε για καιρό να διαφυλάξει αυτό το κομμάτι της ζωής του από τη δημοσιότητα, ωστόσο πλέον

οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του τραγουδιστή ακούει στο όνομα Λαμπρινή Πλεύρη και είναι αθλήτρια και γυμνάστρια. Η ίδια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού.

Ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη περιμένουν αγόρι και, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής θα πάρει το όνομα του πατέρα του, Κωνσταντίνος. Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, και διασκέδασε με τις επιτυχίες του. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό!

Η Λαμπρινή Πλεύρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες από τις προπονήσεις και την καθημερινότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα