Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με φριχτούς πόνους και υψηλό πυρετό, γεγονότα που στάθηκαν αφορμή για να νοσηλευτεί.

Μετά από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, οι γιατροί βρήκαν τι συμβαίνει με την υγεία της και της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για την περιπέτεια της υγείας της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram,

σημειώνοντας:

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι πολύ συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω, παρακαλώ, να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Διαβάστε ακόμα:

 Ζωή Δημητράκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά από την εγκυμοσύνη της

 Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία, δούλεψα για να σκοτώσω το τέρας»

 Συγκινεί η Σοφία Μουτίδου: «Δεν αντέχω πια να ακούω για φίλους που νοσούν, που πεθαίνουν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα