Δες πώς να φορέσεις μέσα στον Αύγουστο τη Νο1 απόχρωση του Φθινοπώρου! (VIDEO)

Σύμφωνα με τους top designers ανά τον κόσμο το χρώμα της λεβάντας αλλά και όλες οι αποχρώσεις του μοβ είναι ό,τι πιο hot στις φθινοπωρινές τάσεις της ερχόμενης σεζόν. Γι’αυτό και σήμερα σου δείχνουμε πώς να φορέσεις αυτές τις αποχρώσεις για να ξεχωρίσεις με το στιλ σου και να αναβαθμίσεις την εικόνα σου.

#1. Φόρεσε ένα bike shorts και ένα crop top σε παλ μοβ χρώμα και συνδύασέ το με λευκό blazer και αθλητικά παπούτσια.

#2. Για τέλειο

look παραλίας συνδύασε το αγαπημένο σου ολόσωμο μαγιό με ένα μοβ κιμονό και φλατ σανδάλια και εντυπωσίασε τους πάντες με το στιλ σου.

#3. Μια oversized πουκαμίσα στο χρώμα της λεβάντας είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές και βραδινές σου εξόδους. Φόρεσέ την με ψηλοτάκουνα clear shoes για ένα πιο σέξι και ιδιαίτερο look.

#4. Ταίριαξε το μοβ σορτσάκι σου με ένα απλό μαύρο τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη!

Δες όλα τα παραπάνω outfits και ακόμα περισσότερα στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All looks from @isawitfirst and linked below PURLPE CROP TOP https://shopstyle.it/l/6FEU PURPLE CYCLING SHORTS https://shopstyle.it/l/6FEV WHITE BLAZER https://shopstyle.it/l/6FEY BLACK SWIMSUIT https://shopstyle.it/l/6FES SHEER PURPLE COVER UP https://shopstyle.it/l/6FF7 BLACK HEART BELT https://shopstyle.it/l/6FGq WHITE STRIPE LEGGINGS AND CROP https://shopstyle.it/l/6FEK PURLE BELTED DRESS https://shopstyle.it/l/6FF5 SMALL PURPLE CROC BAG https://shopstyle.it/l/6FF9 CHECK FLOATY SHORTS https://shopstyle.it/l/6FEO BLACK MILKMAID TOP https://shopstyle.it/l/6FGG

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Rebecca Owen (@ames.ro) στις 6 Αύγ, 2019 στις 10:59 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μπλούζα της σεζόν! Σου δείχνουμε πως να την φορέσεις- Δες εδώ μοναδικές ιδέες και προτάσεις!

Kylie Jenner: Όλα τα looks που υιοθέτησε κατά τον εορτασμό των γενεθλίων της- Τι φόρεσε η 22χρονη δισεκατομμυριούχος;

Ιδέες για εντυπωσιακά look παραλίας ή για τα πιο ωραία beach parties του Καλοκαιριού (VIDEO)- Αυτά τα tips θα σε εμπνεύσουν για τα πιο ωραία καλοκαιρινά looks

Keywords
Τυχαία Θέματα