“Δεν μου άρεσε η αλλαγή της Κορινθίου! Νομίζω ο σκηνοθέτης της δεν νομίζω ότι την προστάτεψε”!

Όπως έγινε γνωστό η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Κατερινιώς» στη παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι».

Λόγω του ότι ο ρόλος αυτός είχε γραφτεί και παιχτεί από την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία ρωτήθηκε πολλές φορές αν θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά. Αν και δεν ήταν σίγουρη, τελικά αποφάσισε να προχωρήσει στη μεγάλη αυτή αλλαγή και να αποχωριστεί τα μαύρα μαλλιά της.

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα τουρμπάνι, ώστε να κρύψει την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Εντούτοις,

οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν ότι η ίδια έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου της και δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για το γεγονός.

Θέλοντας να το αποφύγει όμως, απάντησε: «Λοιπόν είναι ώρα να φύγω, είναι ώρα να πηγαίνω, θα τα πούμε θα τα δούμε … θα δούμε»! Τελικά η αποκάλυψη έγινε μέσω του περιοδικού Down Town, κάθως η Μαρία Κορινθίου πόζαρε για πρώτη φορά ξανθιά για το εξώφυλλο του περιοδικού. Μάλιστα, στον τίτλο, γράφει: «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Στο Πρω1νό σχολίασαν την αλλαγή της Μαρίας Κορινθίου και ο Άρης Καβατζίκης τόνισε πως δεν του άρεσε γιατί: “Την έχουμε αποκαλέσει Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι, είναι ένα μεσογειακό πρότυπο δεν μου αρέσει που έκανε την αλλαγή γιατί ούτε ο σκηνοθέτης της – συγγνώμη Γιώργο που το λέω – δεν νομίζω ότι την προστάτεψε. Είναι η άποψη μου εντελώς. Ο ρόλος ήταν για μια κρητικοπούλα, εκείνος γράφτηκε πάνω στην Αλίκη. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Μαρία Κορινθίου και θα έπρεπε να κάνει τον ρόλο όπως η Μαρία Κορινθίου, το υπέροχο ζουμερό πλάσμα”.

Τι είπε η Φαίη και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής για την αλλαγή της ηθοποιού;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβαίνει; Ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν ακολουθεί τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα