Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Αμερική-Δεν φαντάζεστε ποιον θα συναντήσει!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ταξίδεψε στην Αμερική. Μάλιστα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στους δρόμους της Νέας Υόρκης.


View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Aggelopoulos (@official_danos_ga) on Nov 4, 2018 at 10:37pm PST

Ο Ντάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη,

“Μετά τα μεσάνυχτα”, η οποία προβλήθηκε χθες και αποκάλυψε τον λόγο του ταξιδιού του. Στην Αμερική πήγε ως καλεσμένος του Robbins Anthony για να παρακολουθήσει μια διάλεξη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το βιβίλιο του, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου και είναι η αυτοβιογραφία του. Φυσικά, αναφέρθηκε και στις γυναίκε τονίζοντας πως δεν έχει χρόνο για προσωπική ζωή αυτό το διάστημα, γι’ αυτό και είναι μόνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφερόμενος στους 8 πρώην survivors που μπήκαν στο Nomads-Μαδαγασκάρη, τόνισε: “Ξέρω για τον Κώστα και για τον Γιάννη. Με τον Γιάννη μιλήσαμε, ήμουν στην Κύπρο και μου έστειλε μήνυμα να με χαιρετίσει, γιατί τα ψιλολέμε και με τον Χρανιώτη και με τον Μπο. Και του λέω “το έμαθα πριν μια ώρα, τι να σου πω, κάνε στο σταυρό σου και να γυρίσεις γερός”. Για να αποφασίσουν τα παιδιά να πάνε σίγουρα το αποφάσισαν για καλό για το μέλλον τους και καλή επιτυχία να έχουν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμη:

“Οι κριτές του GNTM είναι απαράδεκτοι. Τα μούτρα τους δεν μου αρέσουν η ξινίλα τους”!

Keywords
Τυχαία Θέματα