Βρήκαμε το δώρο που θα κάνετε τα Χριστούγεννα στην κολλητή σας (ή σ’ εσάς)

Είμαι σίγουρη ότι η κολλητή σας είναι beauty fan όπως κι εσείς. Οπότε πάνω κάτω γνωρίζετε τι θα τις κάνετε δώρο τα Χριστούγεννα αν και δεν έχετε ακόμα αποφασίσει. Δεν χρειάζεται να ψάξετε το βρήκα εγώ για εσάς και είμαι σίγουρη ότι θα με ευγνωμονείτε.

Αυτή τη σεζόν η Smashbox συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη Jen Stark, από το Los Angeles

για τη δημιουργία μιας exclusive συλλογής απίστευτων δώρων και είναι όλα τους ιδανικά για κάθε λάτρη του μακιγιάζ. Είναι μια συλλογή είναι γεμάτη με τα best-sellers της Smashbox! Και το καλύτερο δεν σας το είπα ακόμα: Κάθε σετ είναι ήδη έτοιμο για δώρο σε μαγευτική συσκευασία, με τα χαρακτηριστικά σχέδια της Jen!

Για την ιστορία: Η Jen Stark γεννήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1983 και έλαβε το BFA της από το Maryland Institute College of Art το 2005, με ειδίκευση σε κινούμενα σχέδια σχηματισμένα από μικρο-ίνες. Διάσημη για την υπνωτιστική της τέχνη, η Jen Stark αγαπά τη δημιουργία διασκεδαστικών απεικονίσεων για την ανάπτυξη των φυτών, την εξέλιξη, το άπειρο και τις ιερές γεωμετρίες.

Χρησιμοποιώντας κάθε υλικό που διαθέτει, όπως το χαρτί, το ξύλο, το μέταλλο και το χρώμα, δημιουργεί εξαίσιες τοιχογραφίες και περίπλοκες ταινίες κινουμένων σχεδίων, οι οποίες έχουν προβληθεί σε εκθέσεις παγκοσμίως, βαρυσήμαντες εκδηλώσεις σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Σικάγο, Ταϊλάνδη και Καναδά. Τα έργα της της περιλαμβάνονται στις συλλογές των Smithsonian American Art Museum, the West Collection, Crystal Bridges Museum of American Art, the Museum of Art Fort Lauderdale και MOCA Miami μεταξύ άλλων, ενώ τώρα μπορείτε να τα θαυμάσετε πάνω στις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες της Holidaze Collection από την Smashox Cosmetics!

Επιλέξτε ανάμεσα στα Holidaze Sets και μείνετε ήσυχες αφού η κολλητής σας θα σας αγαπήσει λίγο περισσότερο
Always On Eye Liner Set: Αυτή είναι σειρά κορυφαίων eye-liners που δεν μουτζουρώνουν και κρατούν τη γραμμή σε απόλυτη ευθεία, παρά το «χάος» των γιορτινών εκδηλώσεων.

Always On Liquid Lip Set: Έξι Always On Liquid Lipsticks σε travel size. Τα νέα Matte Metallic κραγιόν χαρίζουν λαμπερή όψη στα χείλη με ένα μόνο πέρασμα ενώ οι ματ αποχρώσεις ένταση και bold αποτέλεσμα.Artist Brush Set: Συλλογή 5 πινέλων διαθέτει υψηλής τεχνολογίας συνθετικές ίνες, για ανθεκτικότητα και έλεγχο που βοηθούν στην άψογη εφαρμογή του μακιγιάζ. Κάθε καλειδοσκοπική λαβή είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ούτως ώστε να υποδεικνύει ακριβώς από πού θα πρέπει να κρατηθεί για κάθε τεχνική στο μακιγιάζ. Το σετ είναι συσκευασμένο σε νεσεσέρ με σχήμα φακέλου.

Be Legendary Lipstick + Lip Mattifier Set: Κάθε μεταξένιο κρεμώδες κραγιόν ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη προσφέροντα υπέροχο χρώμα. Οι αποχρώσεις αποκτούν ματ υφή με ένα μόνο άγγιγμα του Insta-Matte Lipstick Transformer.

Be Legendary Liquid Lip Ornament: Το γιορτινό, μεταλλικό κόκκινο κραγιόν προσφέρει πλήρη κάλυψη με την αστραφτερή όψη ενός gloss. Είναι κλεισμένο σε ζωηρή χριστουγεννιάτικη συσκευασία-στολίδι!


Contour + Spotlight Palette: Αυτή η παλέτα δημιουργεί μακιγιάζ που θα ανταγωνιστούν ακόμα και το πιο φωτισμένο χριστουγεννιάτικο σπίτι της γειτονιάς. Περιέχει μια ευρεία γκάμα σκιών, σε χάλκινες και φωτεινές αποχρώσεις. Οι Matte shimmer αποχρώσεις καθορίζουν το σχήμα και διαμορφώνουν ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ που ακτινοβολεί.


Lash + Liner Set: Το Photo Finish Lash Primer ενισχύει την ανόρθωση, αυξάνει την ένταση και την ανθεκτικότητα, ενώ η Full Exposure Mascara δίνει ακόμη περισσότερο όγκο για βλεφαρίδες που κλέβουν την παράσταση. Συμπληρώστε το look με το Always On Gel Liner για πολύ έντονο χρώμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Photo Finish Travel Primer Trio: Ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος, αυτές οι φόρμουλες έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν το foundation να εφαρμόζεται πιο ομαλά, να διαρκεί περισσότερο και να φαίνεται ομορφότερο. Κάθε σετ περιλαμβάνει το αρχικό, σήμα-κατατεθέν της Smashbox.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα και πιο chic hair accessories της σεζόν

Ιδού τα 4 hot hair trends του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα