Τι συμβαίνει; Ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν ακολουθεί τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram!

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο κόσμος έδωσε τη θετική του ψήφο στη Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Nomads-Μαδαγασκάρη για να συνεχίζει στην ομάδα των ‘Επίλεκτων”.

Ωστόσο, το μοντέλο ανακοίνωσε στον Σάββα Πούμπουρα πως επιθυμία της είναι να αποχωρήσεια πό το ριάλιτι περιπέτειεας και κλαίγοντας είπε πως ο λόγος είναι ο σύντροφος της. Όπως ανέφερε δεν αντέχει άλλο την απόσταση και για εκείνην η σχέση της είναι πιο σημαντική.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή

και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου.», είπε.

Την επόμενη μέρα αποκάλυψαν στο Πρω1νό πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη χρειάστηκε να πάει σε ξενοδοχείο με άτομο της παραγωγής και χωρίς κινητό, για να αποφασίσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα φύγει ή αν θα παραμείνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε επίσης πως άτομα της οικογένειας της Δήμητρας δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, καθώς δεν απαντάει το τηλέφωνο του.

Τώρα μια νέα αποκάλυψε έρχεται να προκαλέσει νέα ερωτήματα, καθώς όπως έγραψε πρώτο το fthis.gr ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν ακολουθεί πια την Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram και μάλιστα στο προφίλ του δεν υπάρχει καμία κοινή τους φωτογραφία.

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Αμερική-Δεν φαντάζεστε ποιον θα συναντήσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα