Nomads Μαδαγασκάρη: Δύσκολη στιγμή στην πρώτη δοκιμασία του παιχνιδιού «Είχε χλωμιάσει, έμπαινε μέσα στο νερό και πνιγόταν»

Το ριάλιτι επιβίωσης που υπόσχεται να μας καθηλώσει έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, απόψε 11 Οκτωβρίου. Ο λόγος φυσικά για το Nomads Μαδαγασκάρη, με παρουσιαστές τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη χωριστεί σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα είναι οι Λεμούριοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike,

Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

Ενώ, η δεύτερη ομάδα είναι οι Κροκόδειλοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Ο Δήμος Χαριστέας από την πρώτη κι’ όλας δοκιμασία ήρθε αντιμέτωπος με μια δύσκολη κατάσταση. Συγκεκριμένα, παρ’ ολίγον να πνιγεί, αφού όπως περιέγραψε: «Ένιωσα ένα σφίξιμο πέφτοντας στη θάλασσα, έπεσα κάπως ατσούμπαλα και ήπια αμέσως νερό. Έσφιξε το σώμα μου και δεν μπόρεσα να αντιδράσω αμέσως. Ευτυχώς, με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου και αυτό έδειξε από την αρχή πως γίναμε απευθείας ομάδα. Δεν σκέφτηκαν να φτάσουν στην παραλία για να καρφώσουν πρώτοι τη σημαία, σκέφτηκαν αμέσως το ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι ίσως το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί. Δώσαμε το στίγμα μας από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Χαριστέας.

Στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο οποίος βοήθησε το συμπαίκτη του να μην πνιγεί: «Έβλεπα τον Χαριστέα σφιγμένο και πανικόβλητο. Σήκωνε νερά και τον ρώτησα αν είναι καλά, και μου απάντησε θετικά. Ωστόσο, συνέχιζα να τον βλέπω, ώσπου κάποια στιγμή παρατήρησα ότι είχε χλωμιάσει, έμπαινε μέσα στο νερό και πνιγόταν. Γύρισα πολύ γρήγορα πίσω για να το βγάλω. Βοηθήσαμε όλοι εναλλάξ και εντάξει τα καταφέραμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: To Nomads Μαδαγασκάρη έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια του Σάββα Πούμπουρα και τα εντυπωσιακά πλάνα

Keywords
Τυχαία Θέματα