Το μήνυμα του Σάββα Πούμπουρα λίγο πριν από την πρεμιέρα του Nomads Μαδαγασκάρη!

Το «Nomads – Μαδαγασκάρη» επιστρέφει απόψε, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και αλλάζει τα δεδομένα αφού το απόλυτο reality περιπέτειας κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!


Όπως είναι ήδη γνωστό παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα και να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι. Οι δυο τους θα μεταδίδουν τα αγωνίσματα των παικτών

και θα μας κρατούν την πιο διασκεδαστική παρέα.

Στο «Νomads-Μαδαγασκάρη» οι ομάδες θα είναι… δύο: οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι! Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές τοποθεσίες. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο «Νησί» οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή όλα αυτά θα λείπουν… Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για όλους όσοι θα χρειαστεί να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Και οι δύο ομάδες θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Φέτος, οι παίκτες έχουν διαφορετικές και έντονες προσωπικότητες και με βάση αυτές θα πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν.

Ο Σάββας Πούμπουρας, λίγο πριν από την πρεμιέρα του παιχνιδιού θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη Μαδαγασκάρη και έγραψε: «Κάθισε αναπαυτικά, φτιάξε λίγο σπιτικό ποπ κορν και ετοιμάσου να απολαύσεις αυτό το φανταστικό ταξίδι που ετοιμάσαμε περισσότεροι από 100 άνθρωποι, ξεπερνώντας δυσκολίες και βάζοντας αγάπη, μεράκι και πολυ πάθος. Ζήσε μαζί μας την περιπέτεια 20 υπέροχων ανθρώπων που θα φτάσουν στα όρια τους, εδώ στο Nosy be: τον επίγειο παράδεισο της Μαδαγασκάρης. Εύχομαι να περάσεις υπέροχα! Σου στέλνω ολη μου την αγάπη… ΦΥΓΑΜΕ!!!»

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις 11 Οκτ, 2018 στις 8:05 πμ PDT

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Έξω φρενών η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρία Λέκκα! «Ώρες ώρες τρελαίνομαι μαζί σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα