Δείτε τις celebrities που αγαπούν το no makeup makeup look και ακολουθήστε το παράδειγμά τους αυτό το Καλοκαίρι!

Το τελευταίο διάστημα οι celebrities έχουν κάνει τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ever. Πάτησαν το κόκκινο χαλί σε απονομές βραβείων, gala και φεστιβάλ με make up looks που μας άφησαν άφωνες. Ήταν όμως κι εκείνες που προτίμησαν το no makeup makeup look που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και πολύ αγαπάμε αφού θέλει τόλμη ειδικά αν πρόκειται για γυναίκες που οι φωτογραφίες τους θα κάνουν το γύρο του κόσμου σε λίγα μόλις λεπτά.

Παρ’ όλα αυτά ήταν υπέροχες αφού η επιδερμίδα τους ήταν super λαμπερή κα φρέσκια και η αλήθεια είναι ότι

τις ζηλέψαμε.

Ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες για εσάς αφού γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο look το αγαπάτε και θέλετε αν το υιοθετείτε τόσο καθημερινά στο γραφείο όσο και στις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Meghan Markle: Η Δούκισσα του Sussex το επέλεξε ακόμη και για τη μέρα του γάμου της. Σε κάθε της εμφάνιση όμως, με σπάνιες εξαιρέσεις, υιοθετεί το συγκεκριμένο look και το έχει κάνει πλέον κλασικό.

Zendaya: Τη βοηθά και το νεαρό της ηλικίας της φυσικά αλλά παράλληλα γνωρίζει ότι με ελαφρύ μακιγιάζ δείχνει ακόμη πιο δροσερή και οικεία. Εκείνο που συνηθίζει να κάνει είναι να αναμειγνύει το φον ντε τεν με μια μικρή δόση highlighter.

Kendall Jenner: Είναι η μοναδική στην οικογένεια που λέει ναι στο chic no makeup look. Αγαπά το minimal μακιγιάζ και τις nude αποχρώσεις στα χείλη που αναδεικνύουν το πρόσωπο της με τον καλύτερο τρόπο.

Yara Shadidi: Έχει μια φυσική λάμψη στην επιδερμίδα και το μόνο που φροντίζει είναι να την αναβαθμίζει με τα σωστά προϊόντα που σημαίνει μικρή ποσότητα blush σε φυσικό, ροζ τόνο και ένα διάφανο λιπ γκλος στα χείλη.

Emma Watson: Η ¨Ερμιόνη” αγαπά επίσης της φυσική λάμψη που την κάνει να μοιάζει ακόμη και τώρα με έφηβη. Μερικές φορές τονίζει τα χείλη της με ένα απαλό κοραλί τόνο αφήνοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της φυσικά και λαμπερά.

Kaia Gerber: Η 17χρονη φροντίζει να ενυδατώνει σωστά την επιδερμίδα της, ακολουθώντας τη συμβουλή της μητέρας της, και αν θέλει λίγη έξτρα λάμψη φορά ένα απαλό φον ντε τεν και τίποτα άλλο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 6 βήματα που πρέπει ακολουθήσετε αν θέλετε να μακρύνουν τα φρύδια σας εντυπωσιακά γρήγορα

Τα ματ κονσίλερ που θα σας σώσουν τις μέρες που η λιπαρότητα κάνει την εμφάνισή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα