Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε τα φρύδια σας να γίνουν και να παραμείνουν υπέροχα!

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα συνεχίσουμε να το λέμε: Τα ωραία φρύδια είναι η αρχή του παντός. Ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιείτε κανένα προϊόν μακιγιάζ στα μάτια ή σας αρέσει το no make up look αν τα φρύδια σας είναι τέλεια τότε όλα είναι καλά.

Κι επειδή βλέπουμε ότι αρκετές από εσάς επεμβαίνετε σε αυτά αν και δεν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο θα σας αποκαλύψουμε τους βασικούς κανόνες των ειδικών ώστε να έχετε όμορφα φρύδια από εδώ και στο εξής.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη 4 tipbrow (@4tipbrow) στις 28 Μάρ, 2019 στις 3:37 πμ PDT

Σωστή Διατροφή: Το Α και το Ω. Αν η διατροφή σας είναι ισορροπημένη και περιέχει Ω3, λιπαρά οξέα και βιταμίνη D τότε τα φρύδια σας θα παραμείνουν πλούσια και δυνατά. Διαφορετικά θα τα βλέπεται να αραιώνουν και να πέφτουν.

Ξεχάστε το τσιμπιδάκι φρυδιών: Χωρίς να το θέλετε αποδυναμώνετε τα φρύδια σας βγάζοντάς τα μόνες σας με το τσιμπιδάκι.

Φυσική ενίσχυση: Βάλτε στην καθημερινότητα σας το καστορέλαιο το οποίο ενυδατώνει και χαρίζει δύναμη. Δεν κάνει θαύματα και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσετε τα φρύδια της εφηβείας σας αλλά θα έχουν υγιή όψη. Απλώνετε μικρή ποσότητα πριν πέσετε για ύπνο και κάνετε μασάζ για ένα λεπτό.

Δοκιμάστε το κερί αποτρίχωσης: Αρκετές από εσάς το φοβάστε και σας καταλαβαίνουμε αφού πιστεύετε ότι αποδυναμώνει την τρίχα η οποία στη συνέχεια δεν αναπτύσσεται σωστά. Είναι μύθος. Αντιθέτως, αν χρησιμοποιείτε κερί, απομακρύνετε και τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) στις 26 Μάρ, 2019 στις 6:48 μμ PDT

Τέλειο Σχήμα: Μόνο ο ειδικός μπορεί να σας το χαρίσει. Μην το προσπαθήσετε εκτός αν είστε brow expert.

Μείνετε μακριά από τον καθρέπτη: Αν επιμένετε να βγάζετε τα φρύδια σας μόνες σας μην είστε πού κοντά στον καθρέπτη και κυρίως μην χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό. Το πιθανότερο είναι να τα βλέπετε μεγαλύτερα και πιο φαρδιά με αποτέλεσμα να τα βγάζετε περισσότερο απ’ ότι πρέπει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) στις 10 Μάρ, 2019 στις 4:54 μμ PDT

Προσοχή στα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών: Μη βάφετε τα φρύδια σας όπως τα βλέφαρα, απλώνοντας μονοκόμματα μεγάλες ποσότητες προϊόντος. Το καλύτερο είναι με ένα μολύβι και με μικρές κοφτές κινήσεις να δημιουργείτε γραμμούλες που θυμίζουν τις τρίχες των φρυδιών σας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Victoria Beckham καθημερινά και της χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

10+1 nail arts για κοντά νύχια που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα