Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/3

Οι επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο στην ψυχολογία και τους συμβολισμούς των χρωμάτων, υποστηρίζουν πως το κόκκινο είναι το πιο έντονο συναισθηματικά χρώμα. Έχει να κάνει με το πάθος και τον έρωτα, συμβολίζει την επιθετικότητα, την ενέργεια και την εξωστρέφεια και συνδέεται με το ρίσκο και τον κίνδυνο. Και αυτή τη σεζόν τα κόκκινα ρούχα είναι in fashion και τα είδαμε στις επιδείξεις πολλών σχεδιαστών. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας, ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας

για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα σε στενή γραμμή, μακρυμάνικη, που το πάνω μέρος της παραπέμπει σε blazer, με διακοσμητικά χρυσά κουμπιά.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι της εταιρείας Antica Murrina και ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τη σκιά Luxe Eye Shadow Rich Metal, Heat Ray της Bobbi Brown, τις γυαλάδες με το Highlight & Glow, Highlighting Powder Duo, Bare Glow/Opal Glow επίσης της Bobbi Brown και το ρουζ Shimmer Brick Compact στην απόχρωση Nectar επίσης της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Οι κόκκινες ολόσωμες φόρμες είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες που έχουν φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες, όσο και σε street stlyle εμφανίσεις τους και σας τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα τη φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/3

Keywords
Τυχαία Θέματα