Tourist Sandals: Τα «άσχημα» πέδιλα που είναι το απόλυτο trend της άνοιξης!

ugly sandals ή αλλιώς αυτά τα άσχημα σανδάλια που μέχρι πριν λίγο καιρό βλέπαμε μόνο στους τουρίστες έχουν γίνει φέτος η απόλυτη τάση της άνοιξης.

Μοιάζουν με ορθοπεδικά παπούτσια, έχουν συνήθψς χοντρή σόλα και φοριούνται είτε με γυμνό πόδι είτε με κάλτσες. Πάρα πολλοί γνωστοί οίκοι μόδας λάνσαραν τα συγκεκριμένα πέδιλα αποδεικνύοντας πως αυτή η τάση ήρθε για να μείνει και θα είναι εξίσου δημοφιλής και τους καλοκαιρινούς μήνες. Ανάμεσα στους οίκους μόδας που είδαμε αυτό το trend ήταν και το brand The Row,

Marni, Gucci αλλά και Prada.

Πολλές influencers και instagrammers έχουν αρχίσει ήδη να υιοθετούν τη συγκεκριμένη τάση και μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν τα «άσχημα» σανδάλια τους. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κάποιο ugly trend να κυριαρχεί στα social media και να λατρεύουν designers αλλά και fashionistas.

Kάποιες fashion bloggers επιλέγουν να φοράνε τα σανδάλια τους με κάλτσες, όσο ο καιρός δεν είναι τόσο ζεστός, και τα συνδυάζουν με κοστούμι για ένα πετυχημένο και εναλλακτικό office style ή με φορέματα για μια πιο casual εμφάνιση.

«Οι κάλτσες της γιαγιάς» που επίσης έχουν γίνει μόδα τελευταία (και αναφερόμαστε στις λεπτές μαύρες κάλτσες που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας) φοριούνται επίσης με τα συγκεκριμένα ugly sandals και αυτό είναι ένα look αρκετά δημοφιλές τον τελευταίο καιρό.

Φυσικά στα καταστήματα μπορείς να βρεις και σχέδια που δεν είναι τόσο…άσχημα, και έχουν μια «γοητεία» και ένα styling που θα μπορούσες να φανταστείς πάνω σου!

Αν φοβάσαι να υιοθετήσεις αυτή την τάση τότε προσπάθησε απλά να μην κάνεις υπερβολές στο styling. Φόρεσε τα ugly sandals όπως θα φορούσες ένα ζευγάρι slippers και είμαι σίγουρη πως θα κλέψεις και πάλι τις εντυπώσεις με το στιλ σου.

Διαβάστε ακόμα: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες σε ΑΥΤΟ το βίντεο υπέροχες ανοιξιάτικες ιδέες για καθημερινό casual στυλ

H πασίγνωστη fashion blogger Negin Mirsalehi μας δείχνει 3 καθημερινά looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

Οι 9 top τάσεις στις τσάντες της Άνοιξης που έχουν «ρίξει» το ίντερνετ και σου δείχνουμε πού να τις αγοράσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα