To look της Φαίης μας στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια!

Χτες ο Βασίλης Ζούλιας άνοιξε την 25η Athens Xclusive Designers Week με ένα φανταστικό show, σε ένα από τα ωραιότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, γνωστό ως ο «δρόμος με τις γιακαράντες». Εκεί βρέθηκε και η Φαίη μας, συνοδευόμενη από τον Άρη Καβατζίκη, φορώντας μια ονειρεμένη δημιουργία, σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή.

Πρόκειται για ένα κλασικό μαντό…διακοσμημένο με μια μεγάλη φάσα με λουλούδια στις αποχρώσεις του μπλε,

το οποίο συνδύασε με skinny τζιν και λευκό T -shirt, μια άκρως διαφορετική και ενδιαφέρουσα πρόταση που είχε ως αποτέλεσμα ένα φρέσκο, νεανικό, σημερινό και girly αποτέλεσμα. Το look της ολοκληρώθηκε με τσάντα -φάκελο με φιόγκο και ένα ζευγάρι metallic ψηλοτάκουνες γόβες που έφεραν επίσης την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια.

Η στυλιστική αυτή πρόταση είναι πολύ ενδιαφέρουσα και εύκολη να την υιοθετήσετε όλες σας… Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα διαχρονικό και κλασικό κομμάτι που θα μοιάζει σαν να το κλέψατε από την γκαρνταρόμπα της μαμάς σας και θα του δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο, συνδυάζοντάς το με basic ρούχα, δημιουργώντας ένα unique street style.

Η Φαίη μας και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι κάθισαν στις θέσεις τους, ακριβώς μπροστά από το επιβλητικό θεατρικό σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στα δέντρα και απεικόνιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής, τη μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής.

Και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές δημιουργίες από την επίδειξη που ήταν αφιερωμένη στην αγαπημένη σκυλίτσα του σχεδιαστή, Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα. Αυτή μάλιστα ήταν και η αφορμή για να περπατήσουν τα μοντέλα στην πασαρέλα μαζί με αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray, τα οποία οι καλεσμένοι, αν το επιθυμούσαν, είχαν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν!

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά pret a porter Maison Zoulias A/W 19-20, γεμάτη με cocktail φορέματα, ψεύτικες γούνες σε έντονο χρώμα καθώς και κομψά σακάκια και παντελόνια. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα που ολοκλήρωναν τις δημιουργίες του ήταν Pericles Kondylatos ενώ τα ιδιαίτερα καπέλα ήταν φιλοτεχνημένα από την Κατερίνα Καρούσου.

Διαβάστε ακόμα: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες σε ΑΥΤΟ το βίντεο υπέροχες ανοιξιάτικες ιδέες για καθημερινό casual στυλ

10 trends που θα φορέσεις πολύ τους επόμενους μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα