Δείτε τα δύο προϊόντα κάλυψης κατάλληλα για εσάς που έχετε υψηλές απαιτήσεις

Οι μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες στην επιδερμίδα σας κάνουν να νοιώθετε άβολα και το γνωρίζουμε. Το φον ντε τεν και το κονσίλερ είναι τα δύο αγαπημένα σας προϊόντα και εκείνα που βρίσκονται μόνιμα στο νεσεσέρ σας. Κι αυτό το γνωρίζουμε.

Παράλληλα θέλετε ναι μεν να προσφέρουν τέλεια κάλυψη αλλά να μην δείχνουν σαν να φοράτε μάσκα. Και οι απαιτήσεις δεν σταματούν εδώ. Θέλετε να περιέχουν ενυδατικά στοιχεία που φροντίζουν το δέρμα και συγκρατούν την υγρασία αφού συνήθως λίγες ώρες μετά την εφαρμογή νοιώθετε ότι στεγνώνει και ξηραίνεται.

Κάθε τόσο λοιπόν δοκιμάζετε μια νέα

φόρμουλα που θέλετε να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη αρχικά και στη συνέχεια το να βοηθά ώστε να παραμένει το μακιγιάζ τέλειο για ώρες. Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται τα καλά νέα. Πρόκειται για την “All Covered” σειρά της Inglot η οποία περιλαμβάνει τα δύο αγαπημένα σας προϊόντα.

Το νέο φον ντε τεν χαρίζει λείανση και λάμψη στην επιδερμίδα αλλά κυρίως την τέλεια κάλυψη. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα στο δέρμα και χάρη στην αδιάβροχη σύνθεση του και διαρκεί όλη μέρα. Παράλληλα χάρη στη σύνθεση του που περιέχει εκχύλισμα κρίνου, σαφράν, βιταμίνη Ε και βιοενεργά πεπτίδια προσφέρει θρέψη, ελαστικότητα και ενυδάτωση ενώ χάρη στα σφαιρικά πολυμερή, η επιδερμίδα διατηρεί τη βελούδινη όψη της, χωρίς την παραμικρή αίσθηση ξηρότητας. Επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει κάνοντας μια δοκιμή στο λαιμό σας.

Και έχει και συνέχεια. Το νέο concealer αποτελεί την ιδανική βάση για ένα ξεκούραστο και καθαρό βλέμμα. Προσφέρει ισχυρή- αδιάβροχη κάλυψη και φροντίδα εξαφανίζοντας μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές και πρηξίματα. Και δεν είναι μόνο αυτά: Είναι κατάλληλο για contouring και face sculpting ενώ μπορεί να καλύψει μέχρι και τατουάζ!

Διαβάστε ακόμη:

Τα gel eyeliners που παραμένουν στη θέση τους όλη μέρα και νύχτα

Ο hot Zac Efron έβαψε τα μαλλιά του platinum blonde!

Keywords
Τυχαία Θέματα