Δείτε πως θα πετύχετε με μία σκιά ματιών το ωραιότερο look ever!

Με μία σκιά ματιών ματιών μπορείτε να κάνετε θαύματα και μας το επιβεβαιώνουν οι ειδικοί. Ξεχάστε τον κλασικό τρόπο εφαρμογής. Δεν θα κάνετε γωνίες στο πάνω βλέφαρο ή περίγραμμα στο κάτω. Είναι ξεπερασμένο και βαρετό ύφος. Θα ακολουθήσετε το παράδειγμα και τον τρόπο του Οίκου Chanel και θα αποκτήσετε ένα avant garde και παράλληλα chic look.

Αρκεί να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα και δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στο συγκεκριμένο

look η σκιά έχει καφέ-μπορντό απόχρωση και λειτουργεί σαν μολύβι αφού θα κάνετε ένα περίγραμμα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο. Το look είναι τόσο εκκεντρικό που σίγουρα θα εντυπωσιάσετε. Ξεκινήστε με μια nude βάση σε όλο το πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια σχηματίστε μια καμπύλη με το πινέλο και τη σκιά που ξεκινά βαθιά από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγει στην εξωτερική ακριβώς στο σημείο που καταλήγει το φρύδι. Για να παραμείνει στη θέση της για ώρες είναι καλό να χρησιμοποιήσετε ένα primer ματιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 13 Ιαν, 2019 στις 11:27 πμ PST

Αν πάλι θέλετε ένταση και χρώμα το πράσινο είναι εκείνο που πρέπει να επιλέξετε το οποίο μάλιστα θα επικρατήσει την επόμενη σεζόν. Φυσικά μπορείτε να το υιοθετήσετε από τώρα. Επιλέξτε τον τόνο που ταιριάζει στην επιδερμίδα και το χρώμα των ματιών σας και με το ειδικό πινέλο κάντε αρχικά ένα περίγραμμα στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Όσο αφορά το πάνω μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απαλό winged eye look χωρίς όμως να το παρακάνετε. Στην συνέχεια περάστε 1-2 στρώσεις ακόμα μέχρι να αποκτήσει ένταση. Επαναλαμβάνετε στο κάτω βλέφαρο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty) στις 13 Ιαν, 2019 στις 9:15 πμ PST

Και στις δύο περιπτώσεις η επιδερμίδα πρέπει να είναι άψογη και ματ όπως επίσης και η περιοχή των ματιών. Τονίζετε απαλά τα ζυγωματικά και κρατάτε τα χείλη “ήσυχα” απλώνοντας κραγιόν σε nude ή πολύ απαλή κόκκινη απόχρωση. Θα χρειαστεί μία στρώση μάσκαρα ώστε να τονίσετε το βλέμμα λίγο παραπάνω ειδικά στο πρώτο look το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Και στα δύο έχουν χρησιμοποιηθεί προϊόντα από την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Chanel.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την καταλληλότερη φόρμουλα ενυδάτωσης για λιπαρές επιδερμίδες

Τα nail trends της Άνοιξης που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα