Τα hairsprays που είναι κατάλληλα για κάθε τύπο μαλλιών

Το σπρέι χτενίσματος, εκείνο που οι μαμάδες μας έλεγαν λακ και υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει πάντα στο μπάνιο τους είναι προϊόν-φετίχ. Είναι εκείνο που χαρίζει την τελευταία πινελιά στο χτένισμα και το τέλειο look, αν έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

hair experts επιμένουν ότι πρέπει να γνωρίζετε αρχικά τον τύπο και τις ανάγκες των μαλλιών σας και στη συνέχεια το προϊόν που είναι κατάλληλο γι’ αυτόν. Διαφορετικά δύο

είναι τα τινά: Ή τα μαλλιά σας θα δείχνουν σαν να τα έχετε κρεπάρει με τις ώρες ή το χτένισμα σας δεν θα κρατήσει. Κι επειδή δεν θέλετε τίποτα από τα δύο να συμβεί ας δούμε τα καλύτερα hairsprays για κάθε τύπο μαλλιών ξεχωριστά.

Redken Forceful 23 Super Strength Hairspray: Αν αγαπάτε τις αλογοουρές και τα updo το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να βρίσκεται πάντα στο μπάνιο ή την τσάντα σας. Γνωρίζετε άλλωστε ότι κάθε φορά που βγαίνετε έξω ειδικά τώρα το χειμώνα, λίγο αεράκι να φυσήξει το χτένισμα σας γίνεται άνω κάτω. Ψεκάστε λοιπόν μικρή ποσότητα και μην φοβηθείτε την υγρασία.

Garnier Fructis Style Extreme Control Anti-Humidity Hairspray: Αν έχετε τεράστιο πρόβλημα με το φριζάρισμα τότε πρέπει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο προϊόν. Όποιο κι αν είναι το χτένισμα σας, μπούκλες, κυματισμοί ή αλογοουρά ένα είναι το σίγουρο: Θα παραμείνει στη θέση του για ώρες και επίσης τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ένα τέλειο φρουτένιο άρωμα.

L’ Oreal Elnett Satin: Ένα προϊόν-θρύλος κατάλληλο για πολύ δυνατό κράτημα ιδανικό για περίτεχνα χτενίσματα που θέλετε να παραμείνουν άψογα για ώρες.

Moroccanoil Luminous Hairspray Stong Finish: Χάρη στο argan oil που περιέχει προστατεύει τα μαλλιά χαρίζοντας παράλληλα έξτρα λάμψη. Επίσης κρατά το χτένισμα στη θέση που χωρίς να κολλάει ή να ξηραίνει την τρίχα. Αντιθέτως την ενυδατώνει.

Wella Wellaflex Volume & Repair Hairspray: Χαρίζει έξτρα όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά ενώ παράλληλα τα προστατεύει από το φριζάρισμα. Μην το παρακάνετε. Λίγη ποσότητα αρκεί.

Διαβάστε ακόμη:

Τα nail trends της Άνοιξης που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Τα ωραιότερα hair color trends του 2019 έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους στο Instagram και είναι υπέροχα

Keywords
Τυχαία Θέματα