Εκανε «κόσκινο» με καραμπίνα το σπίτι συγγενή του γιατί είχαν διαφορές

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκανε «κόσκινο» με καραμπίνα το σπίτι συγγενή του γιατί είχαν διαφορέςΤετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018 - 16:46

❱❱ Γέμισε... μολύβι μια ολόκληρη γειτονιά στη Μεσσήνη ένας 38χρονος, που αποφάσισε να λύσει με την καραμπίνα του τις διαφορές που είχε με έναν συγγενή του.

Ο 38χρονος θεώρησε ότι το να μετατρέψει την ήσυχη οδό Αβέρωφ σε Αγρια Δύση ήταν ο καλύτερος τρόπος για να βάλει στη θέση του τον συγγενή του, με τον οποίο είχαν συχνές διαμάχες.

Ετσι, το απόγευμα της Δευτέρας ζώστηκε με τα φυσίγγια του, πήρε την καραμπίνα και πήγε έξω από το σπίτι του... εχθρού. Η μια «μπαταριά» διαδεχόταν

την άλλη, με τους κατοίκους της περιοχής να βλέπουν έντρομοι τον ένοπλο να γεμίζει και να ξαναρίχνει. Εκτός από το σπίτι-στόχο, από τα πυρά δεν ξέφυγαν ούτε γειτονικά διαμερίσματα αλλά και αυτοκίνητα των περιοίκων, που ήταν σταθμευμένα κατά μήκος της οδού. Οταν ο δράστης εξάντλησε τα... πυρομαχικά του, η περιοχή θύμιζε σκηνικό από ταινία γουέστερν. Τζάμια από σπίτια και αυτοκίνητα είχαν γίνει θρύψαλα. Σκάγια υπήρχαν παντού, ενώ κάποια καρφώθηκαν δίπλα σε παράθυρα σπιτιών και από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα.

Στο μεταξύ, τρομοκρατημένοι οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο κατέφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι αστυνομικοί αφόπλισαν τον πιστολέρο και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα