Χαρίστε μια αγκαλιά και ενυδατώστε τα χείλη σας, είναι για καλό σκοπό

Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Το γνωρίζουμε ήδη χρόνια τώρα! Αρκετές εταιρίες παγκόσμια δημιουργούν καμπάνιες ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες για προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι ανά τον κόσμο και να καταβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του προσπάθειες για να εξαφανιστούν.

Είναι ένας μήνας που γινόμαστε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και ονειρευόμαστε για το καλύτερο. Είναι αναγκαίο όλοι να βοηθήσουμε στο βαθμό που μπορούμε.

Στο πλαίσιο αυτής της παγκόσμιας κινητοποίησης η Jane Iredale Greece, κρατώντας τα χείλη μας ενυδατωμένα και περιποιημένα

με το νέο Sunny PlayOn®Lip Crayon βοηθά τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Με την αγορά του προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας.

Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” είναι ένα σωματείο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που στέκεται δίπλα στην μητέρα και το παιδί της με φροντίδα και αγάπη. Δίπλα σε αυτό επιλέγει φέτος να σταθεί και η εταιρία Jane Iredale Greece διαθέτοντας ένα μέρος των εσόδων από την κάθε πώληση των νέων, ροζ Sunny PlayOn® Lip Crayon.

Η Jane Iredale – The Skincare Makeup υποστηρίζει παράλληλα και το #cruetlyfree που σημαίνει ότι δεν κάνει πειράματα σε ζώα ενώ τονίζει ότι όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας αφού τα συστατικά είναι φιλικά προς αυτές.

Χρησιμοποιούμε τα hashtags #TheSkincareMakeUp #harise1agkalia, #TheSkinCareMakeUp και #cruetlyfreeMakeup για να υποσητρίξουμε την συγκινητική προσπάθεια της Jane Iredale Greece αλλά και κάθε μητέρα, αγέννητο μωρό αλλά και ζώο αυτού του κόσμου.

Είναι άλλωστε μια θετική πράξη και σκέψη που μας κάνει να νοιώθουμε κοντά στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Είναι μια κίνηση που κάθε Οκτώβριο προσπαθεί να μας αφυπνήσει και να μας υπενθυμίσει όλα όσα ξεχνάμε καθημερινά.

Αλλά και ένα συμβολικό δώρο που θα μπορούσαμε να κάνουμε στις γυναίκες που βρίσκονται πλάι μας έτσι ώστε κάθε φορά που θα ενυδατώνουμε τα χείλη μας υποσυνείδητα η σκέψη μας να πηγαίνει σε κάθε γυναίκα και αγέννητο μωρό που έχει ανάγκη από προστασία και αγάπη!

Διαβάστε ακόμη:

Το χτένισμα της Meghan Markle που πρέπει να αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

Keywords
Τυχαία Θέματα