Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της!

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια, η οποία απασχόλησε έντονα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, αφού στο πρώτο μισό παρουσίασε το My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, ενώ στο δεύτερο μισό παρουσίασε το Dancing With The Stars στον Αντ1.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία

ετοιμάζεται πυρετωδώς για το τηλεοπτικό της comeback, μέσα από το νέο πρόγραμμα του Open. Όπως έγινε γνωστό, η Ευαγγελία θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης του Project Runway, το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο εν λόγω show 16 παίκτες θα επιδιώξουν να γίνουν οι πιο επιτυχημένοι σχεδιαστές μόδας, αλλά θα έρθουν αντιμέτωποι με δύσκολες δοκιμασίες. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, τον ενδυματολόγο Μιχάλη Πάντο και τους σχεδιαστές μόδας Δημήτρη Πέτρου και Απόστολο Μητρόπουλο.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως συνδύασε το νέο της ξεκίνημα με μια εντυπωσιακή αλλαγή, στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ και μας ενημέρωσε για το γεγονός, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram!

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις 19 Οκτ, 2018 στις 8:25 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Φορώντας το μαγιό της και χορεύοντας ευχήθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στη Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα