H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Η Emma Stone τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ με τα μαλλιά της. Τόσο με το χρώμα όσο και με τα αξεσουάρ. Άλλωστε η τελευταία της εμφάνιση (στην πρεμιέρα της ταινίας “The Favourite” όπου είναι πρωταγωνίστρια) με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα να στολίζει το χτένισμα της συζητήθηκε πολύ! Όλοι μιλούσαν για εκείνη την επόμενη μέρα και φυσικά για την hairstylist που το επιμελήθηκε.

Αρκετές φορές η Stone έχει δηλώσει ότι της αρέσει να ακολουθεί

τις τάσεις και είναι τολμηρή όσο αφορά τις επιλογές της. Δεν φοβάται να παίξει με τα χρώματα και το style. Άλλωστε έχει τους κατάλληλους επαγγελματίες στο πλάι της που τη συμβουλεύουν. Φυσικά και η ίδια έχει πολύ καλό γούστο και το αποδεικνύει αφού ποτέ δεν έχει υπάρξει κακοντυμένη ή απεριποίητη.

Η haisrtylist και ο make up artist είναι και στενοί της φίλοι παράλληλα και τους εμπιστεύεται απόλυτα τόσο όταν πρόκειται για κάποια δημόσια εμφάνιση όσο και για μια αλλαγή όπως αυτή που έκανε πριν από λίγες μέρες και εννοείται ότι μας την αποκάλυψε μέσω των social media.

Και είναι το νέο της κούρεμα. Ένα υπέροχο ασύμμετρο καρέ μέχρι τους ώμους περίπου. Ούτε lob ούτε bob λοιπόν. Αλλά ένα καρέ που την κολακεύει και παράλληλα της χαρίζει ένα ιδιαίτερο look. Το αποφάσισε γρήγορα και χωρίς πολύ σκέψη αφού ήθελε μια αλλαγή όχι δραματική αλλά ούτε ανεπαίσθητη. Έκοψε μεν αρκετά τα μαλλιά της αλλά τόσο ώστε να μπορεί να τα χτενίζει με όποιον τρόπο θέλει. Αγαπά και τους κότσους άλλωστε οπότε το καρέ της είναι ότι πρέπει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 17 Οκτ, 2018 στις 1:07 μμ PDT

Τη φωτογραφία ανέβασε στο instagram πρώτη η hairstylist εξηγώντας με λίγα λόγια τι ακριβώς έχει κάνει. Λίγο πιο μακρύ μπροστά και λίγο πιο κοντό αλλά σε μια ευθεία πίσω.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 18 Οκτ, 2018 στις 12:01 μμ PDT

Ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφτούμε τον κομμωτή μας και να το συζητήσουμε μιας και η Emma το αποφάσισε.

Διαβάστε ακόμη:

Είδατε τη make up free φωτογραφία της Cindy Crawford στο Ιnstagram;

H Cara Delevingne δεν αγαπά τα φρύδια της όσο εμείς

Keywords
Τυχαία Θέματα