Η Gigi Hadid μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το βάρος της

H Gigi Hadid τα τελευταία τρία χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με το βάρος της το οποίο οφείλεται κατά μεγάλος μέρος στη νόσο Hashimoto από την οποία πάσχει. Τον τελευταίο καιρό βέβαια το αδύνατο σώμα της έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο διαδίκτυο που την στενοχωρούν ιδιαίτερα.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε πάνελ της Αμερικάνικης Vogue μαζί με άλλα γνωστά μοντέλα όπως η Kendall Jenner και η Ashley

Graham. Όπως ήταν φυσικό κάποιοι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τα συγκεκριμένα σχόλια κι εκείνη άρπαξε την ευκαιρία για να απαντήσει. Ο τόνος της ήταν έντονος όταν έλεγε ότι πράγματι την έχουν ενοχλήσει υπερβολικά τα όσα λένε για το σώμα της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις 11 Οκτ, 2018 στις 3:51 μμ PDT

Το γνωρίζει ότι είναι πολύ αδύνατη και κάνει υπερπροσπάθειες να πάρει κιλά, μερικές φορές τρώγοντας ακόμα και ανθυγιεινά burgers ή τηγανητά. Επίσης κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Παρ’ όλα αυτά η νόσος δεν της επιτρέπει να πάρει τα κιλά που θα έπαιρνε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Το αποτέλεσμα είναι να νοιώθει ακόμα χειρότερα αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω.

Η ίδια τονίζει επίσης ότι της άρεσε το σώμα της με παραπάνω κιλά και καμπύλες. Προτιμούσε την εικόνα της μερικά χρόνια πριν με περισσότερο στήθος και πιο έντονα οπίσθια. Όταν εμφανίστηκε στη ζωή της όμως η νόσος αυτά σιγα-σιγά εξαφανίστηκαν. Χωρίς να μπορεί στην πραγματικότητα να το αντιμετωπίσει. Αυτό σημαίνει ότι έχει δύο διαφορετικά προβλήματα που το ένας όμως έχει άμεση σχέση με το άλλο. Και τη νόσο που προφανώς αντιμετωπίζει με φαρμακευτική αγωγή αλλά και το βάρος που προσπαθεί να αυξήσει και δεν μπορεί και το οποίο οφείλεται στη νόσο.

Η ίδια βέβαια λέει ότι κάποιοι συνεχίζουν να την αγαπούν το ίδιο και κάποιοι άλλοι σχολιάζουν κακοπροαίρετα που σημαίνει ότι ίσως πιστεύουν ότι η ίδια προκαλεί την αδυναμία της. Όπως και να έχει είναι υπέροχο που μίλησε δημόσια και ακόμα πιο υπέροχο που έχει αποδεχτεί το πρόβλημα της.

Διαβάστε ακόμη:

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

Το χτένισμα της Meghan Markle που πρέπει να αντιγράψεις με την πρώτη ευκαιρία

Keywords
Τυχαία Θέματα