Μπέττυ Μαγγίρα: «Τον πρώτο μήνα που δεν έμεινα έγκυος πήγα στον γιατρό»

Με αφορμή την εξομολόγηση της Βικτώριας Χαλκίτη για τις προσπάθειες που έκαναν με τον σύζυγό της μέχρι να καταφέρουν να γίνουν γονείς, η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ασχολήθηκε με αυτό το λεπτό θέμα.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εξομολογήθηκε πως με τη σύζυγό του προσπαθούσαν περίπου έναν χρόνο, όμως αυτές οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς, γεγονός που άγχωνε εκείνη. Έτσι, πέρασε από το μυαλό τους το σενάριο να προσπαθήσουν με άλλον τρόπο, ωστόσο εκείνη τη χρονική

περίοδο έμεινε έγκυος.

«Εμείς με τη Χαρά προσπαθούσαμε καιρό, για έναν χρόνο, και δεν πιάναμε παιδί χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Δεν συνέβαινε. Την Χαρά την είχε αγχώσει αυτό γιατί κάθε μήνα περνάς από την ίδια διαδικασία. Όταν είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο, τότε ήρθε το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Μπέττυ Μαγγίρα, αποκαλύπτοντας πως τον πρώτο μήνα που δεν έμεινε έγκυος πήγε στον γιατρό χωρίς να κρύψει την ανησυχία της. Ειδικότερα, είπε:

«Και οι γιατροί σου δίνουν ένα περιθώριο να προσπαθήσεις, όταν λες ότι θέλεις να κάνεις παιδί. Εγώ τον πρώτο μήνα που δεν έμεινα έγκυος, πήγα στον γιατρό θέλω να σας πω.

Του έλεγα “κάτι γίνεται, κάτι γίνεται”. Μου έλεγε “είσαι τρελή;”. Τουλάχιστον έξι μήνες με έναν χρόνο δίνουν σε κάθε ζευγάρι περιθώριο προσπαθειών αλλά να γίνεται στις γόνιμες μέρες».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Κολέτσα: Νύχτα τρόμου για την τραγουδίστρια κατά τη διαμονή της σε ξενοδοχείο στην Αυστραλία

 Πρόεδρος κόμματος αποκαλύπτει: «Δεν ψήφισα το κόμμα μου! Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη»

 Κρίστη Καθάργια: «Δεν είμαι υπερήφανη και χαρούμενη για το διαζύγιό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα