Πρόεδρος κόμματος αποκαλύπτει: «Δεν ψήφισα το κόμμα μου! Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη»

Τριάντα  έξι είναι συνολικά τα κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (21/5). Ανάμεσα σε αυτά και οι «Έλληνες Οικολόγοι».

Το εν λόγω κόμμα τερμάτισε στην τελευταία θέση, συγκεντρώνοντας μόνο… μία ψήφο.  Μάλιστα, η μοναδική ψήφος στο κόμμα του Δημοσθένη Βεργή εντοπίζεται στην Α’ Αθηνών, στην περιφέρεια, εκεί δηλαδή

όπου ήταν υποψήφιος. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η εν λόγω ψήφος δεν ήταν η δική του, αλλά ούτε και της συζύγου του.

Το πρωί της Τρίτης (23/5), ο Δημοσθένης Βέργης μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Παναγιώτη Στάθη στο Open και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η γυναίκα του ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη, γιατί είναι ο πιο άξιος και ο πιο μορφωμένος. Και το 2019 πάλι ψήφισα τον Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο Δημοσθένης Βεργής.

Σε άλλο σημείο, ο πρόεδρος των «Ελλήνων Οικολόγων» εξήγησε ότι δεν τύπωσε ψηφοδέλτια, καθώς τα θεωρεί ρύπανση, όμως σε ένα λευκό κάποιος έγραψε το όνομά του και ο δικαστικός αντιπρόσωπος το μέτρησε ως ψήφο.

Διαβάστε επίσης: 

Κρίστη Καθάργια: «Δεν είμαι υπερήφανη και χαρούμενη για το διαζύγιό μου»

Survivor All Star: Γιώργος Λιανός για το σκηνικό μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια -«Πέσανε αρκετές ψιλές»

Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική μητέρα της»

Keywords
Τυχαία Θέματα