Κρίστη Καθάργια: «Δεν είμαι υπερήφανη και χαρούμενη για το διαζύγιό μου»

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Μαυρίδη, παραχώρησε η Κρίστη Καθάργια στην εκπομπή «Breakfast@star». Η όμορφη ψυχολόγος μίλησε για το δύσκολο κεφάλαιο του χωρισμού, τον γιο της αλλά και το ενδεχόμενο να προχωρήσει άμεσα στην προσωπική ζωή της.

«Έχω πιο πολλές γυναίκες θεραπεύομενες από άνδρες. Δεν ξέρω, αν ήταν κάποια πρόταση που να κούμπωνε με εμένα και την προσωπικότητά μου ίσως και να το έκανα», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Asia Express».

Μιλώντας

για την προσωπική ζωή της, η ψυχολόγος αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μία κι όχι δύο φορές αλλά κι ότ μεγαλώνει μόνη της τον γιο της: «Μία φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ από επιλογή. Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήμουν μικρή σε ηλικία, και αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου.

Από εκεί και πέρα η σχέση δεν μπορούσε να συνεχίσει αλλά για εμένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο».

Όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιο, η ίδια αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι μόνη. Θεωρώ ότι κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη και υπερήφανη για το διαζύγιό μου. Και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δεν θέλω να την κάνουμε».

«Με έχουν απατήσει και τον είχα πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν τη συγχωρώ ποτέ. Έχω μετανιώσει για αποφάσεις που έχω πάρει», σχολίασε σχετικά με την απιστία.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να μπει σε μια νέα σχέση, η Κρίστη Καθάργια ήταν κάθετη: «Δεν θα έβγαινα με κάποιον που θα μου έστελνε μήνυμα. Είναι πολύ φρέσκο αυτό που συνέβη και δεν σκέφτομαι καν το επόμενο βήμα. Είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει. Έχω ακόμη δουλειά πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ, δεν γίνεται, άστο».

Διαβάστε ακόμα:

 Σία Κοσιώνη: Ο μορφασμός στον αέρα του ΣΚΑΪ για τα… γραφικά των εκλογών

 «Για εμένα ο Στηβ Κακέτσης είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια»

 Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους! Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η εμφάνιση του Μάστορα

Keywords
Τυχαία Θέματα