Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του για το ξέσπασμα στη μαμά του -«Δεν είναι τίποτα το συμβάν»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε αυτές τις μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λόγω ενός ξεσπάσματος που είχε κατά της μητέρας του στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης.

Ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την ενόχλησή του με απρεπείς χαρακτηρισμούς, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να αποχωρήσει από το γήπεδο.

«Μη μιλάς στα ρωσικά, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρώσικα, φύγε από το γήπεδο καλύτερα. Μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@λ@κισμένη είσαι

τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον Θεό σου», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έλα θα πας μπροστά, έλα», απάντησε στον Στέφανο Τσιτσιπά η μητέρα του, θέλοντας να τον ενθαρρύνει.

«Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο», αποκρίθηκε ο Έλληνας τενίστας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπάς, Απόστολος θέλησε να πάρει θέση για όσα έγιναν.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», ο πατέρας του αθλητή ανέφερε: «Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της.

Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Διαβάστε επίσης:

«Για εμένα ο Στηβ Κακέτσης είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια»

Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους! Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η εμφάνιση του Μάστορα

Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά τη μη είσοδό της στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα