Βίκυ Βολιώτη: «Από την πρώτη στιγμή αποκάλυψα στην κόρη μου ότι δεν είμαι η βιολογική μητέρα της»

Η Βίκυ Βολιώτη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή και μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της, τη γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και τον γάμο τους. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από την αρχή είπε στην κόρη της ότι δεν είναι η φυσιολογική μαμά της.

«Είμαι κανονική μαμά. Άλλες φορές με τουμπάρει, άλλες όχι. Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί, τη “Μια μέλισσα

τον Αύγουστο” και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Σχετικά με την πρώτη γνωριμία και την υιοθεσία, η ηθοποιός αποκάλυψε πως επρόκειτο για μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία: «Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος.

Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε. Μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα γιατί πάντα φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά».

Η Βίκυ Βολιώτη ρωτήθηκε και για τον γάμο της με τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη: «Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς νομίζω δεν θα παντρευόμασταν.

Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες ονειρεύονται το νυφικό, εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι και για πλάκα νοικιάσαμε μία λιμουζίνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σία Κοσιώνη: Ο μορφασμός στον αέρα του ΣΚΑΪ για τα… γραφικά των εκλογών

 «Για εμένα ο Στηβ Κακέτσης είχε πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια»

 Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους! Οι λαμπεροί καλεσμένοι και η εμφάνιση του Μάστορα

Keywords
Τυχαία Θέματα