ΑΥΤΟΙ είναι οι συνδυασμοί ζωδίων με την καλύτερη σεξουαλική ζωή

Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους στις σχέσεις που συνάπτουν και κάποια άλλα ζώδια που τα πάνε καλύτερα στο σεξουαλικό κομμάτι. Ποιοι είναι οι συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ;

#Tαύρος και Αιγόκερως: Όταν κάνουν σεξ αυτά τα δύο ζώδια τους ακούει όλη η γειτονιά. Τους αρέσει να φωνάζουν γιατί έτσι απολαμβάνουν το σεξ και την επαφή ακόμα περισσότερο. Επίσης τους αρέσει να παίζουν ρόλους και αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό τους που τους βοηθάει να χαίρονται ακόμα πιο πολύ το σεξ μεταξύ τους.

#Δίδυμος και Υδροχόος: Και οι δύο θέλουν να κάνουν σεξ και να φωνάζουν αλλά επίσης τους αρέσει να μιλάνε και…βρώμικα κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν θέλουν να απολαμβάνουν μόνο οι δυο τους το σεξ, θέλουν επιπλεόν να ξέρουν όλοι πόσο καλοί είναι σε αυτό που κάνουν.

#Λέων και Ζυγός: Οι λέοντες είναι οι βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου και οι Ζυγοί είναι οι πιο έξυπνοι. Οι Ζυγοί θα αποπλανήσουν τα λιοντάρια με τον πιο πρωτότυπο τρόπο και αυτό θα ξετρελάνει τους λέοντες και θα τους κάνει να θέλουν να τους ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο…στο κρεβάτι.

#Καρκίνος και Τοξότης: Μπορεί να μην ταιριάξουν από τις πρώτες φορές που θα κάνουν σεξ αλλά έχουν και οι δύο την ικανότητα να αντιγράφουν τις κινήσεις των συντρόφων τους. Αυτό σημαίνει πως σε κάποια φάση της σχέσης (σχετικά νωρίς) ο ένας κάνει στον άλλον αυτό ακριβώς που ξέρει ότι χρειάζεται.

#Παρθένος και Σκορπιός: Τους αρέσει τόσο πολύ να δοκιμάζουν νέες στάσεις και σεξουαλικές περιπέτειες που το σεξ δεν είναι ποτέ βαρετή υπόθεσή για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα: Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνει βάσει του ζωδίου του!

Θέλεις να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω; Δες τι πρέπει να κάνεις βάσει του ζωδίου του! (Μέρος ΙΙ)

Γιατί να είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις σχέση με έναν Δίδυμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα