Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Ένα ατύχημα οδήγησε το βράδυ της Τετάρτης (17/6) τη Μαρίνα Πατούλη στο νοσοκομείο. Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Μαρίνα Πατούλη επέστρεψε στην οικία της και είναι καλά στην υγεία της. Μάλιστα, με αφορμή τα μηνύματα και τις ευχές που δέχεται από φίλους, θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ μέσω του προφίλ της στο εν λόγω

μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Η ζωή είναι στιγμές! Όμορφες στιγμές χαλάρωσης, ξενοιασιάς, θετικής διάθεσης… Όμως και δύσκολες στιγμές που νιώθεις δίπλα σου τους ανθρώπους που σε νοιάζονται κ σε αγαπούν αληθινά!!!! Όλους εσάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και αντλώ δύναμη να ανταπεξέρχομαι στα δύσκολα… Λυπάμαι αν σας ανησύχησα, μετά από ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι, αναρρώνω με ασφάλεια!!! Υ.Γ «αλλάζω γόβες…θα επιλέξω κόκκινες αυτή τη φορά και πιο δύσκολο δρόμο!!!Αυτά για τους κακεντρεχείς «φίλους και φίλες» Σας αγαπώ όλους”!

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Ο Σταύρος αποκάλυψε πόσα λεφτά από το έπαθλο θα δώσει στον Σταυρή! 

Ο Τιμολέων Διαμαντής υποστηρίζει πως στο MasterChef 4 υπερίσχυσε το ριάλιτι λόγω χαμηλού μαγειρικού επιπέδου! 

Ρουκ Ζουκ: Η συγκίνηση της Ζέτας Μακρυπούλια στο τελευταίο επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα