ΑΥΤΑ τα 3 ζώδια θα περάσουν μια κρίση στη σχέση τους τις επόμενες μέρες

Η συγκεκριμένη περίοδος φαίνεται να φέρνει πολλές αλλαγές στα αισθηματικά μας, για κάποια ζώδια προς το καλύτερο και για άλλα προς το χειρότερο. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να παρατηρείς τα προειδοποιητικά σημάδια που θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις μια κατάσταση πριν χειροτερέψει.

Ποια ζώδια θα περάσουν μια μικρή κρίση στη σχέση τους τις επόμενες μέρες;

#Καρκίνος
Ο μόνος

λόγος που θα νιώσεις τη σχέση σου να καταρρέει είναι επειδή έχεις σταματήσει εδώ και καιρό να δίνεις σημασία στα σημάδια που υποδηλώνουν πως υπάρχει πρόβλημα. Ήρθε η ώρα να προσέξεις περισσότερο τον σύντροφό σου ώστε να μην μείνεις single πριν βγει το 2021. Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώθεις πως είναι πλέον αργά, αλλά να θυμάσαι πως ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσεις για να σώσεις μια σχέση.

#Ζυγός
Αυτή την περίοδο νιώθεις πως δεν θέλεις να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου για πάντα. Για τη ακρίβεια αισθάνεσαι πως δεν θα μπορείς να είσαι μαζί του ούτε την επόμενη εβδομάδα, πόσο μάλλον για μακροχρόνια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να αποφεύγεις αυτό το θέμα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να δεις τι φταίει και αν υπάρχει κάτι στη σχέση σας που να μπορεί να σωθεί.

#Ιχθύς
Τελευταία νιώθεις έντονα την ανάγκη να προσποιείσαι πως όλα είναι τέλεια στη σχέση σας. Κι όμως, όσο και αν προσποιείσαι η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί για αυτό καλό θα ήταν να την αντιμετωπίσεις κατάματα. Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί πολύ στον αγαπημένο σου και δεν τολμάς να του το πεις. Όσο όμως το κρύβεις τόσο γιγαντώνεται. Παραδέξου λοιπόν τι σε ενοχλεί, συζήτησέ το μαζί του για να ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, η δύναμή σου μπορεί να μετακινήσει… βουνά»

Η Αφροδίτη θα επαναφέρει τους πρώην στο προσκήνιο…για ΑΥΤΑ τα ζώδια!

4 ζώδια που θέλουν απεγνωσμένα να ερωτευτούν αυτό το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα