Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει»

Τέλειωσε μετά τις 5 το απόγευμα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η συνέχεια της δίκης θα είναι στις 5 Οκτωβρίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποχώρησε από τις δικαστικές αίθουσες έχοντας πάντα στο πλευρό της, τον δικηγόρο της, κ. Λύτρα και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στις οποίες κάλεσε την κατηγορούμενη να «σταματήσει να παίζει θέατρο».

«Θέλω να πω σχετικά με αυτό που ψέλλισε η κατηγορούμε μέσα στο δικαστήριο ότι δήθεν γνωρίζω το λόγο. Επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει την οπτική

επαφή ο αστυνομικός και δεν είχε και καλή ακουστική η αίθουσα, ότι καλό θα ήταν Να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία. Το έχουμε καταλάβει όλοι. Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη, τη δική μου του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης.

Άλλωστε έχουμε δει κι άλλους θύτες στυγνών εγκλημάτων να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζει να παίζει θέατρο. Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Πραγματικά, πιστεύω ότι και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει.Όλη η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Διαβάστε ακόμα:

Όταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είχε εμφανιστεί στο GNTM του ANT1 κάνοντας τη «ζωντανή κούκλα»

Ελένη Μενεγάκη για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Διάβαζα την κατάθεσή της και ήταν σαν να ήμουν μπροστά»

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα